Feilur OK

XONE-BATTLEFIELD 1

XONE-BATTLEFIELD 1
Vørunummar: XONEBF1

Availability: Á goymslu

Spil i en verden i krig i eventyrsfyldt campaign eller deltag i multiplayer battles med op til 64 spillere. Franske landsbyer, arabiske ørkener, italienske Alper - Battlefield 1 har hele pakken, og mere til.
  • First Person Shooter
  • Til Xbox One
  • Udgiver: Electronic Arts
Lýsing

Smálutir

Oplev begyndelsen på den totale krig – kun i Battlefield™ 1. Deltag i storslåede kampe i smalle gader i en belejret fransk by, drabelige slag ved velbevogtede bjergfæstninger i de italienske alper eller hektiske opgør i den arabiske ørken. Udforsk en verden i krig i en spændende kampagne, eller deltag i storslåede multiplayerkampe med op til 64 spillere, og tilpas din taktik til de fantastiske omgivelser, det dynamiske vejr og den omfattende ødelæggelse. Du kan kæmpe som infanteri, i rytterregimentet eller overtage styringen af de fantastiske fartøjer til lands, til vands og i luften – lige fra kampvogne og flyvemaskiner til de gigantiske "Behemoths" – nogle af de største fartøjer i Battlefield-serien.

Features:
- Storslåede multiplayerkampe med op til 64 spillere – Tag kampen op med dine venner, og deltag i skydespilhistoriens mest storslåede multiplayerkampe med op til 64 spillere. Du kan kæmpe som infanteri, i rytterregimentet eller overtage styringen af de fantastiske fartøjer til lands, til vands og i luften – lige fra kampvogne og flyvemaskiner til de gigantiske "Behemoths"
- Oplev begyndelsen på den totale krig – Deltag i historiens største kampe. Følg den moderne krigs udvikling, mens du kæmper til lands, til vands og i luften i områder som de velbevogtede alper og glohede arabiske ørkener.
- Kampene er aldrig ens – Det dynamiske vejr og intuitiv ødelæggelse skaber et evigt foranderligt landskab. Sæt dit præg på slagmarken med jordrystende ødelæggelse, uanset om du sprænger huller i jorden med artilleri eller vælter mure med dine kanoner
- Ryk fronten i Operations – Deltag i de sammenhængende multiplayerkampe, der finder sted over flere baner i den nye spiltype Operations. Angriberne skal bryde gennem forsvarernes linjer og rykke kampen over i den næste bane
- Gigantiske Behemoths – Overtag styringen af nogle af de største fartøjer i Battlefield-seriens historie. Lad det regne med ild fra det gigantiske luftskib, pløj gennem omgivelserne i det pansrede tog, eller bombardér fjenderne fra havet med din Dreadnought
- Krigshistorier fra fjerne hjørner af verden – Udforsk en verden i krig i en spændende kampagne, der skildrer en varieret og global konflikt set gennem øjnene på flere forskellige personer, der alle føres sammen af den første moderne krig.
Nágreining

Additional Information

Vørulýsing
Produkttype
38722
Spælinfo
Spælmál
Engelsk
Uppruna heiti
Battlefield 1
Kategori
FPS (First Person Shooter)
Útgávudagur
2016-10-21
Tøkniskar nágreiningar
Stýriskipan
Xbox One
Útgevari
EA
EAN-koda
EAN-koda
5035224113767
Dømingar
0 Døming(ar)