Feilur OK

Watch Dogs (Xbox One)

Watch Dogs (Xbox One)
Vørunummar: XONEWDOGS

Availability: Á goymslu

Det eneste, der kræves, er en bevægelse med fingeren. Vi tilslutter til venner. Vi køber de nyeste gadgets. Vi finder ud af, hvad der foregår i verden.
  • Spil som Aiden Piece
  • Mere end 30 forskellige våben
  • Tro kopi af Chicago
Lýsing

Smálutir

Men med den samme enkle fingerbevægelse kaster vi en stadigt større skygge. Med hver forbindelse efterlader vi os et digitalt spor, der registrerer alt, hvad vi gør, og alt, hvad vi synes om og ikke kan lide. Og det er ikke bare mennesker. I dag er alle større byer netværksforbundne. Infrastrukturer bliver overvåget og kontrolleret af komplekse operativsystemer. I Watch_Dogs kaldes dette system for Central Operating System (ctOS) - og det styrer næsten alle dele af byens teknologi og rummer vigtige oplysninger om alle byens borgere.

Du spiller Aiden Piece, en genial hacker og tidligere forbryder, hvis kriminelle fortid har ført til en voldsom familietragedie. Du er nu på jagt efter dem, der har ramt din familie, og du kan overvåge og hacke alle, der omgiver dig, ved at manipulere med alt, der er forbundet til byens netværk. Du kan få adgang til de sikkerhedskameraer, der er overalt, downloade personlige oplysninger for at opspore et mål, styre trafiklys og offentlig transport for at standse dine fjender og meget andet. Brug hele Chicago som dit ultimative våben, og vælg selv, hvordan du vil udøve din hævn.

- Watch_Dogs foregår i en fuldt ud simuleret by, hvor du med din smartphone har realtime-kontrol over hele byens infrastruktur. Du kan fange din fjende i et sammenstød med 30 biler ved at manipulere med trafiklys. Du kan standse et tog for at stige på det og undgå myndighederne. Du kan undgå at blive fanget ved hurtigt at hæve en vejbro. Alt, der er forbundet med byens ctOS, kan gøres til dit våben.

- Du befinder dig i det indre Chicago, hvor vold bedst besvares med vold, og du har de evner, der skal til for at klare dig på gaden. Nedlæg dine fjender med brutale slag med din stav, eller oplev skuddueller som aldrig før med en fysiksimulation, der er på niveau med alt, der nogensinde er set blandt shooter-spillene, samt adgang til mere end 30 forskellige våben.

- Med hjælp fra Ubisoft Reflections, det anerkendte studie bag den prisbelønnede Driver-spilserie, leverer Watch_Dogs en flok køretøjer med buldrende hestekræfter. Sæt dig bag rattet i mere end 65 køretøjer, hver især med fysik og styring i topklasse, og udforsk den enorme by, mens du gennemfører missioner.

- Disrupt, den helt nye game engine, der er dedikeret til Watch_Dogs, leverer via avanceret databehandling og grafik en fantastisk flot og realistisk oplevelse. Disrupt giver dig mulighed for at påvirke historien, byen og indbyggernes liv med dine valg og skabe en bølgeeffekt, der går gennem hele byen.

- Watch_Dogs giver dig mulighed for ikke blot at bruge byens ctOS til din fordel, men også gaderne. En tro kopi af virkelighedens Chicago lader dig skære gennem bygninger eller klatre op på tage for at fange dine mål.
Nágreining

Additional Information

Spælinfo
Spælmál
Engelsk
Útgávudagur
2014-05-27
Uppruna heiti
Watch Dogs
Kategori
Action
Tøkniskar nágreiningar
Útviklari
Ubisoft
Stýriskipan
Xbox One
Útgevari
Ubisoft
EAN-koda
EAN-koda
3307215733011
Dømingar
0 Døming(ar)