Feilur OK

XONE-MAD MAX

XONE-MAD MAX
Vørunummar: XONEMADMAX

Availability: Á goymslu

Du spiller Mad Max - en ensom kriger, der må tage ud for at genvinde sin stjålne interceptor fra en bande af dødsensfarlige banditter.
  • Spil Mad Max
  • Åben verden-gameplay
  • Fordybende spiloplevelse
Lýsing

Smálutir

Mad Max byder på åben verden-gameplay i post-apokalyptiske omgivelser, hvor biler er nøglen til overlevelse. Du spiller Mad Max, en ensom kriger, der må kæmpe mod brutale banditter for at holde sig i live i The Wasteland. En bande af dødsensfarlige banditter har stjålet hans ikoniske interceptor, og for at få den tilbage må Max alliere sig med bl.a. den begavede, men mærkelige mekaniker Chumbucket. De bygger det ultimative krigskøretøj, som skal hjælpe ham med at slippe ud af Wasteland.

Spil Mad Max
: Bliv den ikoniske post- apokalyptiske kriger Mad Max. Du kan lave og opgradere hans udstyr og våben og overleve ved at kombinere nærkampe og skyderi med taktik. For at undslippe Wasteland må du træffe vanskelige beslutninger.

Fordybende spiloplevelse
: Udforsk det grumme, dynamiske Wasteland med forræderiske landskaber, voldsomt vejr og dødbringende bander af marodører.

Skrot er guld værd
: Tag vare på alt skrot, da det er vigtigt og kan bruges til opgradering og forbedring af udstyr, våben og køretøjer. Du kan angribe fjendtlige lejre for at få fat i værdifulde ressourcer.

Overlev i en åben verden
: Det er ikke let at holde sig i live i den åbne verden. Spillere støder sammen med dødbringende grupperinger og bander gennem farlige missioner og quests i den dynamiske og omfattende åbne verden.

Køretøjer og intense kampe: Kast dig ud i dynamisk kampe, hvor du skal nedkæmpe fjendtlige køretøjer med forskellige typer våben. Kampene i køretøjerne er fysikbaserede, så hver kampoplevelse er unik.

Byg den ultimative krigsmaskine: Du skal selv designe, tilpasse og opgradere din ultimative krigsmaskine - Magnum Opus. Du kan vælge fra forskellige karosserier og en masse opgraderinger, herunder våben, pansringer og motorer.
Nágreining

Additional Information

Spælinfo
Spælmál
Engelsk
Útgávudagur
2015-09-01
Uppruna heiti
Mad Max
Kategori
Action
Tøkniskar nágreiningar
Útviklari
Avalanche Studios
Stýriskipan
Xbox One
Útgevari
WB Games
EAN-koda
EAN-koda
5051895248324
Dømingar
0 Døming(ar)