Feilur OK

PS4-THE WITCHER 3: WILD HUNT

PS4-THE WITCHER 3: WILD HUNT
Vørunummar: PS4WITCHER3

Netgoymsla: Levering 5-13 dagar

499
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Witcher 3: The Wild Hunt er et spændende rollespil (RPG) med en medrivende, ikke-lineær beslutnings-baseret historie i en helt åben verden.
  • .
  • Spændende rollespil (RPG)
  • Helt åben verden
Lýsing

Smálutir

Denne sidste del af Geralt of Rivias eventyr trækker på begivenheder fra de tidligere spil, men er en separat fortælling, der er endnu mere fængende, episk og fuld af overraskelser end de tidligere eventyr. I fortiden har Geralt of Rivia hjulpet og styrtet monarker, kæmpet mod legendariske monstre og reddet manges liv. Nu begiver Geralt sig ud på sin mest personlige søgen indtil videre for at redde sine kære og beskytte verden fra en gammel trussel.

Historien uvikler sig på baggrund af spillerens valg og beslutninger. Hver en handling vil få konsekvenser, der ændrer historien og spillets verden. NPCs, communities, monstre og steder forandrer sig baseret på spillerens valg.

Du kan løse quests og dele af hovedhistorien i vilkårlig rækkefølge eller fuldføre dem parallelt.

The Witcher 3 kan spilles uden forudgående kendskab til tidligere spil eller bøger i serien. Witcher-fans vil opdage skjulte referencer til tidligere eventyr, men disse elementer er ikke nødvendige for at spille spillet.

En åndeløst spændende filmisk introduktion fortæller spillets baggrund og hovedpersonens historie.

En unik atmosfære og mindeværdige karakterer giver spillet en unik stemning. Det er et klassisk mørk fantasy rollespil.

Et unikt, intuitivt kampsystem blander taktiske elementer med de mest spektakulære og dynamiske kampsekvenser, der nogensinde er set i et rollespil til PC og konsol. I The Witcher 3 er sværdkampene mere realistiske.

Den åbne verden skaber levende økosystemer, som du kan udforske på forskellige måder end i tidligere Witcher-spil. Rid på heste gennem det farlige No Man's Land, kør i de smalle gader i Novigrad eller sejl under fuldmånen ved Skellige øerne.

Nágreining

Additional Information

Spælinfo
Spælmál
Engelsk
Útgávudagur
19.05.2015
Uppruna heiti
Witcher 3 The Wild Hunt
Kategori
Rollespil
Tøkniskar nágreiningar
Útviklari
CD Projekt RED
Stýriskipan
PlayStation 4
Útgevari
Namco
EAN-koda
EAN-koda
3391891987110
Dømingar
0 Døming(ar)