Feilur OK

PS4-THE DIVISION

PS4-THE DIVISION
Vørunummar: PS4TDIVISION

Availability: Á goymslu

Efter samfundet er kollapset iværksætter USA’s Præsident operation "Presidential Directive 51", hvor "The Division", et tophemmeligt agenthold, skal klare den desperate situation. Denne udgave med eksklusivt in-game indhold fås kun hos Elding.
  • Tom Clancy's The Division
  • Til PlayStation 4
  • Eksklusivt in-game indhold
Lýsing

Smálutir

Denne udgave af Tom Clancy's The Division, har følgende in-game indhold, som kun fås eksklusivt hos Elding:

Firefighter Pack: Få et unikt udseende til din agent, en Go-Bag, der øger modstanden mod brandskader samt tidlig tilgang til den eksklusive custom skinned Super 90 shotgun.

New York Firefighter:
- Brandmandsbukser
- Brandmandsjakke
- Sort kasket
- Go-Bag, der øger modstanden mod brandskader
- Super 90 Shotgun

Police Pack: Få et unikt udseende til din agent, en Go-Bag med øget ammunitionskapacitet samt tidlig tilgang til den eksklusive custom skinned M870 shotgun.

New York Police:
- Cargobukser
- Politijakke
- Sort politihue
- Go-Bag med øget ammunitionskapacitet
- M870 Shotgun

Tom Clancy's The Division-spillet: En katastrofal epidemi har spredt sig i New York, og én for én må byens grundlæggende funktioner give efter. I løbet af få dage uden mad og vand bryder samfundet sammen og ender i kaos. Derfor aktiveres The Division – en hemmelig enhed af uafhængige militære agenter. De lever tilsyneladende almindelige liv sammen med os andre, men agenterne i The Division er trænede til at handle på egen hånd og operere uden ordrer oppefra, da alt andet har slået fejl. De kæmper for at forhindre samfundets totale sammenbrud, og agenterne kommer til at stå over for en omfattende sammensværgelse. De skal ikke blot at kæmpe imod følgerne af den menneskeskabte virus - men også den voksende trussel fra folkene bag den. Når alt andet er brudt sammen, begynder missionen.

En ny type spil fra Clancy-serien: Velkommen til et online-rollespil i en åben verden, hvor udforskning og spillerens fremskridt er i højsædet. Anvend dine evner, våben og vittige kommentarer i kamp. Spil i en dynamisk verden, der aldrig sover, når Tom Clancy™-seriens stærke autenticitet og strategiske beslutninger bliver forenet med rollespilsaction, handel og meget mere.

100 % social: Arbejd sammen med dine venner, spring frem og tilbage i tiden, og brug alle dine evner, når du skal stoppe krisen, efterforske virussens kilde og stå over for trusler fra alle sider - selv fra dine medborgere. Spil ubesværet spiller-mod-spiller, udfør handler med andre, og oplev de spændende scener, hvor faren kan komme fra alle sider og fra hvem som helst.

På med vesten – afsted på eventyr: Som en del af bestræbelsen på at presse den nyeste teknologi til det yderste, byder spillet både på stærke netværksfunktioner og prototyper. Stjæl fra faldne fjender, og fremstil nyt og forbedret udstyr. Vælg selv, hvad du vil have med i din rygsæk – agentens eneste kilde til forsyninger i tilfælde af sammenbrud – og kommunikér med de andre agenter når som helst via dit intelligente armbåndsur. Udform selv din agent med tusindvis af våbentyper, kombinationer af færdigheder, udstyr og meget mere. Dine valg kan hjælpe dig med at få byen på fode igen eller kaste den endnu længere ud i kynisk kaos.
Nágreining

Additional Information

Spælinfo
Spælmál
Engelsk
Útgávudagur
2015-03-08
Uppruna heiti
Tom Clancy's The Division
Kategori
Action
Tøkniskar nágreiningar
Stýriskipan
PlayStation 4
Útgevari
Ubisoft
EAN-koda
EAN-koda
3307215953396
Dømingar
0 Døming(ar)