Feilur OK

PS4-RESIDENT EVIL REVELATIONS 2

PS4-RESIDENT EVIL REVELATIONS 2
Vørunummar: PS4RESREV2

Availability: Á goymslu

Resident Evil: Revelations 2 Box Set indeholder eksklusive kostumer og bonusepisoder.
  • Nye kostumer
Lýsing

Smálutir

Resident Evil: Revelations 2 Box Set til PlayStation 4 inkluderer:

- Resident Evil: Revelations 2
- 4 eksklusive costumes
- Hunk & Wesker Raid Mode figurer
- Alle 4 skrækindjagende episoder plus 2 bonusepisoder
- Raid Mode Throwback Map Pack
 

Begyndelsen på Resident Evil Revelations 2 historien giver fanfavoritten Claire Refield et dramatisk comeback. Den overlevende fra Racoon City hændelsen, der har fundet sted i tidligere Resident Evil spil, arbejder nu for anti-bioterrorisme organisationen Terra Save.

Moira Burton deltager i hendes velkomstfest ved Terra Save, da ukendte bevæbnede styrker stormer lokalerne. Claire og Moira bliver slået bevidstløse, og vågner senere i en mørke og forladte fængselslokaler. Ved at samarbejde må de opdage, hvem der bortførte dem.

Med de frygtindgydende Afflicted enemies rundt om hvert hjørne skal spillere bruge deres ammunition og våben med omhu i klassisk survival horror stil. Kan Claire og Moira komme levende ud og opdage, hvad der har ført dem til den øde ø?

Survival horror er tilbage: En helt ny fortælling i Resident Evil Revelations sagaen kommer nu til den nuværende og næste generation af spillekonsoller i form af ugentlige downloads, digitale Complete Season samt detail disk.

Oplev årets horror-begivenhed: Hver ugentlig episode vil indeholde timevis af frygtindgydende gameplay og dramatiske cliffhangers, så spillerne vil vente spændte på det næste twist i den gribende horror-historie

Claire Redfield og Moira Burton i hovedrollerne:
Fanfavoritten Claire returnerer til rædslerne, der har hjemsøgt hende i fortiden, sammen med Moira Burton, datteren af Resident Evil legenden Barry Burton

Ondskaben holder øje: Se hvad øen, der virker forladt og øde, gemmer af ondskab og rædsler rundt om hvert hjørne. Kan du slippe ud i live?

Ny type fjende: Afflicted har højere intelligens end zombier, er i stand til at bevæge sig hurtigere og kan angribe spillere med basic-våben. Dette gør dem til en alvorlig trussel for din overlevelse.

Assistive co-op: Spillere vil blive tvunget til at skifte mellem de 2 karakterer for at klare udfordringerne i enten single player-mode med et partner, styret af computeren, eller offline co-op-mode for 2 spillere. Brug Moiras fakkel til at gøre fjenderne midlertidigt blinde, så Claire kan udrydde dem.
Nágreining

Additional Information

Spælinfo
Spælmál
Engelsk
Útgávudagur
20.03.2015
Uppruna heiti
Resident Evil: Revelations 2 Box Set
Kategori
Action
Tøkniskar nágreiningar
Útviklari
Capcom
Stýriskipan
PlayStation 4
Útgevari
Pan Vision AS
EAN-koda
EAN-koda
5055060930526
Dømingar
0 Døming(ar)