Feilur OK

PS3-GTA V

PS3-GTA V
Vørunummar: PS3GTAV

Netgoymsla: Levering 5-13 dagar

299
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
I den udstrakte, solbeskinnede by Los Santos risikerer tre meget forskellige kriminelle alt i en række af udfordrende og farlige kup, som kan få dem buret inde på livstid.
  • Det nye spil i serien Grand theft auto
  • GTA 5 blander historiefortælling og gameplay på nye måder
  • Hop ind og ud af de tre hovedpersoners liv i GTA 5 til PS3
Lýsing

Smálutir

Los Santos: En udstrakt metropol fyldt med selvhjælpsguruer, starletter og falmede berømtheder, engang var de genstand for hele den vestlige verdens misundelse, nu kæmper de for at holde sig oprejst i en tid med økonomisk usikkerhed og billigt kabel-tv.
Midt i virvarret planlægger tre meget forskellige kriminelle deres egen vej til overlevelse og succes: Franklin, en tidligere gadegangster, der nu er på udkig efter muligheder og rigtige penge; Michael, en tidligere forbryder, hvis pensionistliv er mindre rosenrødt, end han havde håbet; og Trevor, en voldelig galning drevet frem af chancen for et billigt fix og den næste store gevinst. De løber tør for muligheder og risikerer alt i en række udfordrende og farlige kup, som kan få dem buret inde på livstid.

Systemkrav
Grand Theft Auto V er det største og mest ambitiøse spil, som Rockstar Games nogensinde har skabt, og spillet udnytter al processorkraft på den nuværende generation af spillekonsoller. For at du skal få den bedste spiloplevelse i det omfattende og detaljerede Grand Theft Auto V spilunivers, har spillet installationskrav på PlayStation 3 konsollen.

Grand Theft Auto V kommer på en disk og installerer indhold med det samme, du indsætter disken med spillet. Installatioen fylder ca. 8 GB, og du kan starte spillet straks efter installationen.

Klik på billederne for at se skærmbilleder i fuld størrelse (åbnes i nyt vindue)

Nágreining

Additional Information

Spælinfo
Spælmál
Engelsk
Útgávudagur
17.09.2013
Uppruna heiti
GTA 5
Kategori
Action
Tøkniskar nágreiningar
Útviklari
Rockstar Games
Stýriskipan
PlayStation 3
Útgevari
Rockstar
EAN-koda
EAN-koda
5026555410229
Dømingar
0 Døming(ar)