Feilur OK

3DS-SUPER MARIO LAND

3DS-SUPER MARIO LAND
Vørunummar: 3DSSUPERMARLA

Netgoymsla: Levering 5-13 dagar

399
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Tidligere Mario-spil har ladet den blåbuksede helt drøne omkring i 3D-landskaber, men for første gang nogensinde kan man nu opleve miljøernes virkelige dybde uden brug af 3D-briller!
  • .
  • 3D-effekten gør det nemmere for spilleren at bedømme dybder og afstand
  • Nye fjender inkluderer Goombas med haler, høje stakke med Goombas og en Piranha Plant, som spytter med blæk for at genere spillerens udsyn.
Lýsing

Smálutir

Super Mario er en 3D-udvikling af klassisk Mario-platformspil, der indeholder masser af nyt banedesign og nye slags udfordringer.

* 3D-effekten gør det nemmere for spilleren at bedømme dybder og afstande i omgivelserne. Man kan med større præcision vurdere et hop til den næste platform eller hvor stor afstand Mario har til en ?-blok.
* Både nye og velkendte evner sætter sine unikke præg på spiloplevelsen. Mario kan udføre et rullende saltomortale-angreb eller løbe hurtigere end vinden. Som Tanooki Mario kan han endda bruge sin hale til at svæve eller angribe med.
* Styrepladen i Nintendo 3DS giver spilleren fuldstændig kontrol til med sikkerhed at føre Mario gennem sjove og udfordrende miljøer.
* Nye fjender inkluderer Goombas med haler, høje stakke med Goombas og en Piranha Plant, som spytter med blæk for at genere spillerens udsyn.


Klik på billederne for at se skærmbilleder i fuld størrelse (åbnes i nyt vindue)


Nágreining

Additional Information

Spælinfo
Online spøl
Nej
Útgávudagur
18-11-2011
Uppruna heiti
Super Mario 3D Land
Kategori
Action
Tøkniskar nágreiningar
Útviklari
Nintendo
Stýriskipan
Nintendo 3DS
Útgevari
Nintendo
EAN-koda
EAN-koda
45496521417
Dømingar
0 Døming(ar)