Feilur OK

3DS-DONKEY KONG COUNTRY RETURNS

3DS-DONKEY KONG COUNTRY RETURNS
Vørunummar: 3DSDONKEYKCR

Netgoymsla: Levering 5-13 dagar

399
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Nintendos to populære aber vender tilbage i Donkey Kong Country Returns 3D.
  • .
Lýsing

Smálutir

Donkey Kong og hans abemakker Diddy Kong er tilbage med flere actionmættede narrestreger i Donkey Kong Country Returns 3D, der er en forbedret version til Nintendo 3DS.

Spillet er blevet finpudset med fantastisk 3D-grafik, hvilket passer glimrende til spillets stil. Dyrene på Donkey Kong Island bliver regeret af en slem gruppe væsener, kaldet Tiki, som også har stjålet Donkey Kongs bananlager - og selvfølgelig vil Donkey Kong have sit spisekammer tilbage!

- Tramp på dine fjender, fang bananklaser, rid på raketter og flodheste i klassisk gameplay, der er fyldt med spektakulære omgivelser og drilske fælder.
- Brug bade Donkey Kongs og Diddy Kongs specielle evner til at komme forbi forhindringer og udforske de forskellige baner.
- To personer kan spille sammen i Local Play - en som Donkey Kong og en som Diddy Kong. Spillerne kan navigere sig gennem niveauerne sammen eller hver for sig.
- Skjulte genstande, puslespilsbrikker og andre overraskelser er spredt rundt om i junglen. Stav ordet K-O-N-G inden en bane er overstået for at tjene en ekstra bonus.
- Oplev helt nyt indhold, som er unikt for Nintendo 3DS.Klik på billederne for at se skærmbilleder i fuld størrelse (åbnes i nyt vindue)


Nágreining

Additional Information

Spælinfo
Spælmál
Engelsk
Útgávudagur
24.05.2013
Uppruna heiti
Donkey Kong Country Returns 3D
Kategori
Action
Tøkniskar nágreiningar
Útviklari
Nintendo
Stýriskipan
Nintendo 3DS
Útgevari
Nintendo
EAN-koda
EAN-koda
0
Dømingar
0 Døming(ar)