Feilur OK

Dying Light: Enhanced Edition - The Following -Xbox One

Dying Light: Enhanced Edition - The Following -Xbox One
Vørunummar: XONEDYINGLTF

Netgoymsla: Levering 5-13 dagar

499
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Dying Light er en first-person actiongyser spil, som finder sted i et stort og farligt open-world-miljø. Jag om dagen og overlev om natten. Enhanced Edition har forbedret gameplay, Season Pass, opdateringer af alt indhold og meget mere.
  • First-person actiongyser spil
  • Til Xbox One
  • Enhanced Edition med unikt indhold
Lýsing

Smálutir

Dying Light: Enhanced Edition har følgende unikt indhold:
- Forbedret originalt spil
- Dying Light: The Following
- Season Pass
- Be The Zombie-mode
- Alle opdateringer af content

Dying Light er en first-person actiongyser spil, som finder sted i et stort og farligt open-world-miljø.

Om dagen foregår spillet i et urbant miljø, der er blevet ramt af en forfærdelig virus. Led efter forsyninger og våben til at udrydde den voksende horde af smitteramte indbyggere. Når mørket falder på, bliver jægeren den jagede. De smitteramte bliver endnu mere aggressive og farlige, og du må bruge alle dine evner på at overleve.

Velkommen til karantæne: Oplev en original og intens storyline i en by, der fungerer separat uden resten af civilisationen.

Open-world: Spil i en stor verden, fyldt med kaos og destruktion. Kæmp for overlevelse mod mange forskellige fjender, da de ikke kun er de smitteramte, som kan koste dig livet.

Bevæg dig med parkour: Hop mellem tage, klatr på vægge eller angrib dine fjender fra luften. Du får en bevægelsesfrihed, der ikke før har været mulig i et open-world-spil.

Vælg din egen spillestil: Gør brug af våben, omgivelser og fælder, som er opsat af andre, der kæmper for overlevelse. Provokér grupper af fjender og få dem til at kæmpe mod hinanden. Udnyt også mørke, tåge og storm til at holde dig gemt for de mange farer.

Imponerende visuelle effekter og realisme: Dying Light er det første spil med Chrome Engine 6, den seneste genskabelse af Techland’s proprietær teknologi, som er udviklet fra grunden til den nye generation af spilkonsoller og DirectX 11 grafik. Oplev visuel kvalitet, specielle effekter samt dynamiske vejrforhold uden problemer.
Nágreining

Additional Information

Vørulýsing
Produkttype
38722
Spælinfo
Spælmál
Engelsk
Kravt uppruna spæl
Nej
Útgávudagur
2016-02-27
Uppruna heiti
Dying Light: Enhanced Edition - The Following
Kategori
FPS (First Person Shooter)
Tøkniskar nágreiningar
Slag av Miðli
Disc
Stýriskipan
Xbox One
Útgevari
Warner Bros Interactive
EAN-koda
EAN-koda
5051890302090
Dømingar
0 Døming(ar)