Feilur OK

Fidget Spinner bláur

Fidget Spinner bláur
Vørunummar: 992588766

Availability: Á goymslu

Snur fidget spinneren mellem dine fingre og prøv at holde den kørende så længe som muligt. Kast den fra hånd til hånd uden at stoppe den. Øv dig på de mange fantastiske tricks så du kan vise dem til dine venner.
  • Lav forskellige tricks
  • Holder dine hænder beskæftiget
  • Afstressende legetøj
Lýsing

Smálutir

Med det innovative legetøj - fidget spinneren, kan du overraske dine venner med mange tricks, vise dine færdigheder eller bare slappe af, mens du holder dig beskæftiget. Spinneren bruger et kvalitets kugleleje, så selv et lille skub vil holde det kørende i lang tid.

Tips til spinner-tricks: Prøv at holde spinneren roterende så længe som muligt. Skift hånd uden at bryde rotationen. Prøv at kaste den op i luften mens den kører og fanger den igen. Der er mange online tutorials og videotips, der giver dig mulighed for at forbedre dine evner og lære nye tricks.

Afslapning: Få fidget spinneren til at snurre mellem dine fingre og fokuser på dine opgaver, mens du holder dine hænder beskæftiget. At lege med spinneren er en fantastisk måde at lindre spænding og stress på. Spinnerens fysiske form og bevægelse hjælper også med at bevare fokus og koncentration uden at distrahere dig selv.

Nágreining

Additional Information

EAN-koda
EAN-koda
5711802002127
Dømingar
0 Døming(ar)