Feilur OK

Assassin's Creed Syndicate Special Edition - XOne

Assassin's Creed Syndicate Special Edition - XOne
Vørunummar: XONEACSYNSP

Availability: Á goymslu

Assassin's Creed Syndicate Special Edition inkluderer spillet samt 1 ekstra single player mission.
  • Special Edition
  • 1 ekstra singleplayer mission
  • Til Xbox One
Lýsing

Smálutir

Denne Assassin's Creed Syndicate Special Edition inkluderer:

- Assassin's Creed Syndicate
- 1 ekstra single player mission, som giver 45 minutters ekstra gameplay: The Darwin and Dickens Conspiracy. På denne mission bevæger du dig mod inderkredsen af London’s mest indflydelsesrige mænd. Forsvar Charles Darwin’s opdagelser mod dem, som har tænkt sig at myrde for at få stilhed. Hjælp også en ven af Charles Dickens med at holde på en hemmelighed, som ellers kan få ham slået ihjel.

Assassin's Creed Syndicate foregår i London 1868 midt under den Industrielle Revolution. Verden er fyldt med opfindelser, fremgang og penge bygget på ryggene af arbejdsklassen. Sammen med hans tvillingesøster Evie, rekrutterer snigmorderen Jacob Frye en bande, der er klar til at kæmpe for retfærdighed for arbejdsklassen. Kæmp dig igennem Londons eventyrfyldte underverden og tag byen tilbage gennem hæsblæsende action, intriger og brutale kampe.

Overtag Londons undergrund: Med Jacob Frye ved roret kan du etablere Storbritanniens vildeste bande, der er klar til at udfordre og bekæmpe eliten og rivaliserende bander, så arbejdsklassen kan få hvad den fortjener. Opgaverne er mange og spreder sig fra togrøveri til frigivelsen af børnearbejder. Intet kan og vil stoppe Jacob Frye fra at få retfærdighed til Londons gader.

Slå fjenderne, hvor det gør ondt: Med et arsenal af våben både traditionelle og nye til perioden, kan intet stoppe dig. Om du vil angribe med et af de mange våben eller bruge omgivelserne til at parkour dig tæt på modstanderen, er helt op til dig. Du er lynhurtig, stille og klar til nærkamp.
Nágreining

Additional Information

Vørulýsing
Produkttype
38722
Spælinfo
Spælmál
Engelsk
Útgávudagur
2015-10-23
Uppruna heiti
Assassin's Creed Syndicate Special Edition
Kategori
Action/Eventyr
Tøkniskar nágreiningar
Slag av Miðli
Disc
Útviklari
Ubisoft
Stýriskipan
Xbox One
Útgevari
Ubisoft
EAN-koda
EAN-koda
3307215894156
Dømingar
0 Døming(ar)