Feilur OK

SAMSUNG DOLBY ATMOS SUPPORT SO

SAMSUNG DOLBY ATMOS SUPPORT SO
Vørunummar: HWK960XE

Netgoymsla: Levering 5-13 dagar

9.999
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Oplev perfekt lydkvalitet med denne kraftfulde 500 Watt Samsung 5.1.4 soundbar HW-K960. Trådløse subwoofere og Bluetooth giver mulighed for trådløs forbindelse, uanset om de er placeret på hylder eller på væggen.
  • 5.1.4 kanals soundbar
  • Trådløs subwoofer
  • Bluetooth
Lýsing

Smálutir

Denne 500 Watt Samsung 5.1.4 soundbar HW-K960 har trådløse subwoofere, trådløs Bluetooth-teknologi samt 15 individuelle højttalere, hver med sin egen forstærker, der leverer fordybende lyd med krystalklar gengivelse, som fylder alle hjørner i rummet. HW-K960 har specielt designet højttalere med hældning, som former en øvre kanel, der giver ekstra effekter, da det vil opleves som om, at lyden kommer fra oven. De trådløse højttalere forbindes nemt trådløst til udvalgte enheder via Bluetooth. Soundbaren kan placeres hvor som helst i stuen og også fæstes på væggen. Læn dig tilbage, slap af og oplev multidimensionel biograflyd.

Biograflyd: Dolby Atmos soundbaren fra Samsung leverer en kraftfuld og ren lydoplevelse. 3 tweetere skaber sprød, klar lyd med høje toner, mens de otte mellemtone-drivere tager sig af de varme, virklighedstro mellemtoner. Den fantastiske objektbaseret lyd leveres af op til 4 højttalere, med hældning, så lyden skydes opad. Med andre ord er du garanteret en optimal lydoplevelse med Dolby Atmos.

Bluetooth: Oplev en ekstraordinær lyd, mens rummet holdes elegant og fri for kabler. Bluetooth-funktionen sikrer trådløs forbindelse, så du slipper for besvær med kabler.

Æskens indhold:
- Soundbar
- 2 x baghøjttalere
- Subwoofer
- Fjernbetjening
- Vægbeslag
- Batteri
Nágreining

Additional Information

Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
Samsung HWK960XE
Supplier ID (article number)
HWK960XE
Produkttype
Soundbar
Hentleiki
Fjarstýring
Ja
Tøkniskar nágreiningar
Íroknaðir lutir
Soundbar, Subwoofer
Tráðleysur subwoofer
Ja
Tal av háttalarum
15
Sambindingar
HDMI-tilslutning
Ja
Dáta
Wi-Fi
Nej
Snið og litur
kann setast á veggin
Ja
Ljóð
Hátalaraskipan
5.1
Stødd
Samlag vekt (kg)
25.4
EAN-koda
EAN-koda
8806088436036
Dømingar
0 Døming(ar)