Feilur OK

Samsung 40" TV UHD

Samsung 40" TV UHD
Vørunummar: UE40KU6405

Netgoymsla: Levering 5-13 dagar

5.999
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
40” UHD/4K-TV som er klar til storslåede ultra-højopløste billedoplevelser inkl. HDR (High Dynamic Range) og UHD-opskalering. Her får du masser af smarte og avancerede finesser til en fornuftig pris. Pause/optagefunktion via USB
  • UHD/4K-opløsning med HDR (High Dynamic Range)
  • Ekstra lysstærkt billedpanel
  • Pause/optagefunktion via USB
Lýsing

Smálutir

HDR – tættere på virkeligheden end nogensinde
HDR – High Dynamic Range – er muligvis den mest banebrydende nye TV-teknologi siden HD-formaterne gjorde deres indtog for nogle år siden. HDR forløser hele potentialet i dit UHD-TV, og du kan se frem til billedoplevelser, som indtil nu har været teknisk uopnåelige.

Ægte HDR-materiale giver dig drastisk forbedret dynamik og farverum. Du får et langt mere virkelighedstro billede, og det er blevet muligt at gengive scener med kraftige højlys og dybe skygger samtidig, vel at mærke med fuld detaljerigdom, brillans og kontrast overalt i billedet. Glæd dig til at se for eksempel en nattescene fra storbyen eller en solnedgang gengivet i HDR – du vil tabe underkæben over forbedringen!

HDR-billedoplevelsen ligger meget tæt på den oplevelse, dine øjne og din hjerne tilsammen skaber for dig ude i virkeligheden. Det lyder simpelt, men det kræver en ekstremt avanceret billedbehandling og en enorm datakraft hele vejen fra kameraet til dit UHD-TV for at opnå det. HDR er den digitale teknologis endelige knockout til den traditionelle filmrulle!

HDR giver dig ikke højere opløsning (flere pixels) i forhold til UHD/4K, men det løfter din oplevelse og dit TV op på et helt nyt niveau. UHD Blu-ray film med HDR er allerede på markedet, og streamingtjenester som f.eks. Netflix kan også tilbyde UHD-titler med HDR. Glæd dig til at opleve, hvor godt dit UHD-TV i virkeligheden er!

YouTube giver uendelige muligheder for underholdning
Med YouTube-appen kan du få et perfekt samarbejde mellem dit TV og din smartphone/tablet (iOS/Android). Du kan sidde med en lækker YouTube-brugerflade i hånden og køre søgninger og navigation næsten lige så bekvemt som på din PC. Når du har fundet noget spændende, trykker du bare på et lille skærmikon, hvorefter videoen i et snuptag er oppe på den store TV-skærm.

Når du først har fået denne oplevelse ind under huden, er det næsten umuligt at stoppe legen igen. Du skal bare have dit trådløse netværk inden for rækkevidde – så kører det!

Netflix m.fl. – se alle de film du har lyst til via streaming
På samme måde som Spotify og TIDAL har revolutioneret musiklytning, kan du som ejer af UE40KU6405 glæde dig over at få adgang til video-streamingtjenester som f.eks. Netflix. Med et abonnement får du adgang til næsten ubegrænsede mængder af film og TV-serier over nettet, og både lyd og billede er i topkvalitet. Streamingtjenesterne er også det første sted, hvor du kan få glæde af ægte 4K/UHD-billedmateriale (Netflix).

Optage- og pausefunktion via USB – se TV når det passer dig
Med UE40KU6405 kan du sætte direkte TV-udsendelser på pause, spole tilbage eller optage dem, hvis du ønsker at se dem på et senere tidspunkt. Det kræver blot, at du investerer i en USB-harddisk, som i dag kan fås i fornuftige størrelser for få hundrede kroner. Når først den er tilkoblet og formatteret, kan du i praksis glemme alt om den.

Optage- og pausefunktionen giver dig en utrolig frihed i din TV-hverdag, fordi du ikke længere er slave af at skulle sidde klar i sofaen ved udsendelsens start. Og hvis telefonen ringer midt under fodboldkampen, sætter du bare udsendelsen på pause eller spoler tilbage, når du er klar igen. Du kan tilmed lynhurtigt programmere ugens optagelser via den elektroniske programguide (EPG).

Vær opmærksom på, at nogle TV-udbydere – for eksempel Stofa – benytter krypteringsteknologi, som forhindrer USB-optagelse fra krypterede kanaler, f.eks. selvvalgs- og tilkøbskanaler. Hvis du vil optage fra disse kanaler, er du nødt til at investere i udbyderens egen TV-boks med dertil hørende ekstra kabler og fjernbetjening.

Vær også opmærksom på, at du kun kan optage fra de indbyggede digitale TV-tunere. Du kan altså ikke optage fra video-streamingtjenester (f.eks. Netflix) eller fra Blu-ray.

Knivskarp digital billedkvalitet via antenne, kabel-TV og satellit
UE40KU6405 har indbyggede DVB-T2, DVB-C og DVB-S2 tunere til knivskarpt og støjfrit digital-TV (inkl. HDTV) via både antenne, kabel-TV og parabol/satellit (Canal Digital). Du behøver derfor ikke en separat tunerboks med tilhørende fjernbetjening for at nyde suveræn digital billedkvalitet.

Nágreining

Additional Information

Almenn nágreining
EAN-koda
EAN-koda
8806088284385
Dømingar

3 Eind(ir)

3 Døming(ar)
A
7. mar. 2017
Super!
Ein fantastiskur flatskermur! Sera brúkaravinarligur