Feilur OK

SONY BLU-RAY PLAYER

SONY BLU-RAY PLAYER
Vørunummar: BDPS1700B

Availability: Á goymslu

Se dine film med den kvalitet de fortjener med denne Sony Blu-ray-afspiller BDP-S1700B, der også giver tilgang til en verden af underholdning.
  • Full HD-kvalitet
  • Ethernet-forbindelse
  • USB-indgang, 1080p DVD-opskalering
Lýsing

Smálutir

Se dine yndlingsfilm i Full HD med Sony Blu-ray-afspilleren BDP-S1700. Gå online og få tilgang til en verden fyldt med film, TV-serier, videoer, musik og apps. Anvend USB-indgangen til at afspille musik og videofiler fra en ekstern enhed.

Blu-ray: Blu-ray discs har giver kapacitet til data i High Definition, som for eksempel billeder med 1920 x 1080p-opløsning og ukomprimeret surround sound. Takket være den høje lagringskapacitet har Blu-ray discs plads til forskellige interaktive teknologier og problemfri navigation i både afspilningen og pop-up menuen.

1080p DVD-opskalering: Bly-ray-afspilleren har 1080p HDMI opskalering, som forbedrer billedkvaliteten på en DVD-disc. Dette sikrer flere detaljer og mere virkelighedstro billeder, der nærmer sig Full HD-kvalitet.

USB-indgang: Afspil film, se billeder eller lyt til musik direkte fra et USB-stick eller ekstern harddisk takket være USB-indgangen.

Inkluderet:
- Fjernbetjening
- Batterier
- Brugsanvisning
- Garantibevis
Nágreining

Additional Information

Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
Sony BDPS1700B
Tøkniskar nágreiningar
Disksløg, ið kunnu spælast
BD, DVD, CD, USB
1080p HDMI uppskalering
Ja
3D Ready
Nej
Sambinding
Ethernet connection (RJ45)
Ja
Almenn nágreining
Farve
Sort
Sambindingar
USB 2.0
Ja
HDMI-tilslutning
Ja
Vørulýsing
Produkttype
Blu-ray afspiller
EAN-koda
EAN-koda
4548736013544
Dømingar
0 Døming(ar)