Feilur OK

SAMSUNG WASH 9KG 1400 A+++

SAMSUNG WASH 9KG 1400 A+++
Vørunummar: WW90J5426FW

Availability: Á goymslu

Beskyt dit tøj med denne effektive, stille og brugervenlige Samsung vaskemaskine WW5000 WW90J5426FW, der giver perfekte resultater. Tænk bedst i test august 2017

Tænk bedst i test august 2017

  • 9 kg og 1400 omdrejninger
  • Skånetromle og kulfri motor
  • EcoBubble for skånsom vask
Lýsing

Smálutir

Den frontlæssende Samsung vaskemaskineWW5000 WW90J5426FW med 9 kg kapacitet er velegnet til en moderne familie. Vaskemaskinen har adskillige smarte funktioner, der beskytter dit tøj, samtidig med at energiforbruget er lavt.

9 kg kapacitet: Generøs kapacitet går hånd i hånd med stor fleksibilitet. Du kan nøjes med at vask nogle få ting hurtigt eller hele den ugentlige bunke i en vask. Vasketøj akkumulerer altid efter en ferie, besøg og andre specielle arrangementer, men nu vil det ikke længere være et problem.

Programmer: Vælg mellem en bred vifte af programmer, herunder bomuld, bomuld øko, syntetik, uld, spin, skylle + spin, håndvask, outdoor, mørk, speed, speed øko.

EcoBubble: Genial teknologi fra Samsung blander vaskemiddel med vand og luftbobler. Udover at være blid mod stoffet betyder det også, at vasken er effektiv selv ved lavere temperatur. Der opnås således betydelige energibesparelser.

Bubble Soak: Farvel til stædige pletter. Med et tryk på en knap kan du aktivere denne smarte funktion, der lægger dit tøj i blød i bobler for at løsne pletten og håndtere det en gang for alle.

Diamantromle: Denne teknologi blev designet til at tage bedre vare på dine beklædningsgenstande. Den diamantformede tromle skaber et højt vandtryk og fjerner snavs fra tøjet mere effektivt. Det minimerer også skader og forlænger levetiden på dit tøj.

Digital invertermotor: Den holdbare børsteløse motor giver stille drift og varer væsentligt længere end konventionelle motorer. Derfor leveres Samsung vaskemaskine med 10 års garanti på motoren.

Smart Check: Få opdateringer om status for din vaskemaskine på din smartphone. Du kan løse eventuelle problemer, når de opstår uden at skulle ringe til reparatøren eller konsultere en manual.

LED display: Stort display informerer dig om aktuelle indstillinger og programmuligheder på en intuitiv måde.

Energiklassificering: Hvis du bekymrer dig om miljøet, må du ikke gå på kompromis. Vælg en maskine med lavt energiforbrug. Denne Samsung vaskemaskine er et godt eksempel med energimærkning A +++.

Nágreining

Additional Information

Tryggleiki
Barnatryggjað
Ja
Yvirfloymingarverja
Ja
Modellýsing
Model navn (Slag og veitari ID)
Samsung WW90J5426FW
Slag av vaskimaskinu
Frontbetjent
Programm og funkur
Endurnýggjunar funka
Ja
Ullprogramm
Ja
Vaskiforrit
Skjótt vask (min)
25
15C kalt vask
Ja
Útskotnan start
Ja
Panel
Tekst
Áset endatíð nær liðugt er
Ja
Fráboðan um resttíð
Ja
Sjálvvirkandi skamting av vaskievni
Nej
Damp funka
Nej
Tøkniskar nágreiningar
Ljóðstøði sentrifuga (dB)
74
Kapasitetur (kg)
9
Orkumeting
A +++
Turki umdreyingar rpm (vask)
1.400
EAN-koda
EAN-koda
8806088727905
Dømingar
0 Døming(ar)