Feilur OK

SAMSUNG 55"LED/UHD/PQ1300/T2CS2

SAMSUNG 55"LED/UHD/PQ1300/T2CS2
Vørunummar: UE55KU6075XXE

Availability: Á goymslu

Kom tættere end nogensinde på al action med dette 55” Samsung Smart TV UE55KU6075, der leverer billeder i krystalklar 4K UHD-opløsning. Fladskærmen har et elegant og slankt design.
  • 55" LED Smart TV
  • Tizen, Samsung UHD
  • HDR, PQI 1300, 6-serien
Lýsing

Smálutir

Samsung 55" Smart TV UE55KU6075 vil være en flot tilføjelse i enhver stue takket være sit elegante design. Fladskærmen har 4K UHD-opskaleringsteknologi, som sikrer, at al indhold kan leveres i en kvalitet, der er fire gange højere end Full HD. Den kraftfulde Quad Core-processor leverer en stærk ydelse, så du problemfrit kan multitask, surfe på nettet og meget mere. Er du klar til fordybende og virkelighedstro underholdningsoplevelser?

4K/UHD-opløsning: Oplev din underholdning i 4K/UHD-opløsning (3840 x 2160), som er fire gange højere end Full HD-opløsning (1920 x 1080). Åbn døren til en helt ny verden af kvalitet i din underholdning og få alle detaljeret leveret med den bedste skarphed, præcision og klarhed. UHD-opskaleringen sikrer, at du kan opleve Full HD eller HD Ready underholdning samt HD TV-udsendelser i endnu bedre kvalitet.

Tizen: Tizen er designet til at give enkel tilgang til dit yndlingsindhold fra det øjeblik, du tænder dit Samsung Smart TV. Du får tilgang til dine yndlingsfilm, serier og sociale medier som for eksempel Facebook og Twitter. Herudover kan du downloade og udforske utallige spændende apps. Oplev et mere intelligent integreret system med Tizen og få al din underholdning samlet på ét sted.

HDR (High Dynamic Range): The HDR-teknologien sikrer, at mørke områder i billedet vil være endnu mørkere, og at lyse områder bliver endnu lysere. Dette skaber en mere realistisk billedoplevelse med flere farver, nuancer og kontraster. Resultatet bliver en mere realistisk TV-oplevelse.

Wide Colour Enhancer: Denne teknologi sikrer alle farverne i billederne bliver endnu mere livlige og fyldige, selv i de mørkere områder. Dette resulterer i mere virkelighedstro billeder med sprød og skarp kvalitet.

Placering: Ønsker du en smart placering til dit TV, som for eksempel på væggen eller på et TV-møbel? Vi har et stort udvalg af beslag og TV-møbler, som lader dig placere TV'et på en smart og praktisk måde.

Tilslutningsmuligheder: Ønsker du at forbinde dit TV med en streaming-enhed, spillekonsol, Blu-ray-afspiller, DVD-afspiller eller andre underholdningsenheder? Find streaming-enheder, kabler og meget andet tilbehør blandt vores store udvalg. Anvend den bedste kvalitet og få den bedste oplevelse fra dit TV.

Inkluderet:
- Fjernbetjening
- Batterier
- Strømkabel
- Brugermanual
Nágreining

Additional Information

Tøkniskar nágreiningar
Smart TV
Ja
Árlig orkunýtsla, KWh
115
Skíggi
Skermstødd (tummar)
55
Almenn nágreining
Dýbd (cm)
31
Hædd (cm)
78.7
Vekt (kg)
16
Breidd (cm)
124
Uppruna ID
WMN550M
Mynd
HDR (High Dynamic Range)
Ja
Skerm FormFaktor
Fladt
Slag av Fronti
LED
Hægsta undirstyðjaða sjónvarps upploysn
Ultra HD/4K (2160p)
Bagsýnisljós skanning (Hz)
50
Móttakari (Høvuðseind)
Litur
Sort
Mál
Dýbd uttan fót (cm)
4.08
Hædd uttan fót (cm)
71.8
Breidd uttan fót (cm)
123
Modellýsing
Model navn (Slag og veitari ID)
Samsung UE55KU6075XXE
Seria og slag
6
Veitara ID
UE55KU6075UXXE
Upptakari
Tal av tunarum
1
Vørunágreining
Skermstødd (cm)
138
Orkunýtsla/Orkuupplýsingar
Skíggjaupploysn (vídd x hædd)
3840x2160
Tendrað (Watt)
83
Streymveiting (V)
AC 220-240 50-60HZ
Standby funka (Watt)
0.3
Sambinding
Bluetooth
Nej
Ljóð
Tónleikastyrki (Watt)
20
Sambindingar
HDMI versión
2.0a
Skipan
MPEG
Yes
EAN-koda
EAN-koda
8806088244105
Orkumerki
Orkumerki - SAMSUNG 55"LED/UHD/PQ1300/T2CS2

Energimærke for TV

Energimærket informerer om energiklassen, elforbruget i tændt tilstand og det årlige elforbrug.

Energiklassen er baseret på et energieffektivitetsindeks. Klassen med det laveste elforbrug (den bedste energiklasse) er A++, mens klassen med det højeste elforbrug (den dårligste energiklasse) er E. I praksis har TV-apparater ikke lavere energiklasse end C.


De vigtigste parametre til at bestemme energieffektivitetsindekset er TV’ets skærmstørrelse og elforbruget i tændt tilstand (er også vist på energimærket).

XYZ Watt: Elforbruget i tændt tilstand, i watt/ time.

 

Dette betyder symbolerne:


kWh/annum
Det årlige elforbrug (XYZ kWh/år) er baseret på, at TV’et er tændt 4 timer om dagen i 365 dage. Eksempel: Elforbruget i tændt tilstand er 61 W. Det årlige elforbrug er: (61 x 4) x 365 = 91 kWh
Watt
Viser det antal watt, TV’er forbruger i timen.
Avpå knapp
Viser, om TV’et har en fysisk tænd/ sluk knap, som afbryder strømmen helt.
Skjermstørrelse
Viser skærmstørrelse i centimeter (cm) og tommer (”).
Dømingar
0 Review(s)