Feilur OK

PS4-SHADOW OF THE TOMB RAIDER

PS4-SHADOW OF THE TOMB RAIDER
Vørunummar: PS4SHADRAID

Availability: Á goymslu

Oplev Lara Crofts definitive øjeblik, når hun bliver til Tomb Raider. I Shadow of the Tomb Raider må Lara mestre en dødbringende jungle, overleve frygtindgydende gravkamre og udholde sin mørkeste stund.
  • Action/Adventure
  • Oplev Lara Crofts definitive øjeblik, når hun bliver til Tomb Raider
  • Til PlayStation 4
Lýsing

Smálutir

Oplev Lara Crofts definitive øjeblik, når hun bliver til Tomb Raider. I Shadow of the Tomb Raider må Lara mestre en dødbringende jungle, overleve frygtindgydende gravkamre og udholde sin mørkeste stund. I et kapløb om at redde verden fra en Maya-apokalypse bliver Lara ultimativt smedet til den Tomb Raider, hun er født til at blive.

Overlevelse og trivsel på verdens mest dødbringende sted: Du skal mestre den skånselsløse jungle for at overleve. Udforske oversvømmede slugter og tunnelsystemer.
Bliv ét med junglen: Lara må bruge junglen til sin fordel, så hun kan slå til pludseligt og forsvinde som en jaguar, bruge mudder som camouflage og indgyde frygt i fjenderne for at sprede kaos.
Opdag dystre og brutale gravkamre: Gravkamre er mere frygtindgydende end nogensinde, de kræver avancerede bevægelsesteknikker at nå, og de er fyldt med dødbringende hovedbrud.
Afdæk den levende historie: Find en skjult by, og udforsk det største centrum nogensinde i et Tomb Raider-spil.

1 spiller
Multiplayer online (2)
Coop online

*Spillet kræver PlayStation Plus-medlemskab for at få adgang til online multiplayer.

Nágreining

Additional Information

EAN-koda
EAN-koda
5021290080898
Dømingar
0 Døming(ar)