Feilur OK

PS4 Pro 1 TB Battlefront II

PS4 Pro 1 TB Battlefront II
Vørunummar: PS41TBPROBB

Availability: Á goymslu

PlayStation 4 Pro underholdningssystem leverer forbedret ydeevne for at gøre din spiloplevelse sjovere og mere levende. Nyd den fantastiske 4K UHD-opløsning og HDR-teknologi i kompatible spil.


 

  • Forbedret grafik
  • 1 TB harddisk
  • 4K og HDR-understøttelse
Lýsing

Smálutir

Mere information

PlayStation 4 Pro underholdningssystem tilbyder høj ydeevne for at give dig en bedre spil- og streamingoplevelse. PS4 Pro øger det grafiske output for at levere 4K UHD-opløsning i kompatible spil og andet indhold samt forbedret HDR-understøttelse for dybere kontrast og mere realistisk grafik. PS4 Pro-systemet fokuserer på gameren og sørger for at muliggøre de allerbedste spil og de mest fængslende og fascinerende oplevelser på platformen. Systemet leverer dynamisk gaming, kraftfuld grafik og hastighed, intelligent personalisering, dybt integrerede sociale evner samt innovative nyskabende features.

Kraftfulde komponenter: PS4 Pro-systemet er centreret omkring en kraftfuld brugerdefineret chip, der indeholder otte x86-64 kerner og en topmoderne 4.2 TFLOPS-grafikprocessor med 8 GB ultra-hurtig GDDR5-systemhukommelse. Andre features inkluderer super hurtig WiFi-AC, tre USB 3.0-porte og Bluetooth 4.0 til nem filoverførsel.

4K underholdning: Nyd et overlegent niveau af detaljer i kompatible spil og streamet indhold, der kører i 4K UHD-opløsning med fire gange så mange pixels som ved Full HD 1080p opløsning. 4K UHD TV eller skærm er påkrævet for at understøtte 4K-indhold.

HDR-understøttet: Takket være billedteknologi med høj dynamisk rækkevidde kan brugere med HDR-tv'er nyde dybere kontraster, levende farver og mere realistiske miljøer i kompatible spil og andet indhold.

Skræddersyet til dine behov: PS4 Pro leverer personligt indhold - håndplukket kun til dig. På startskærmen vil du se opdateringer som Trophy-wins delt af andre brugere, og du vil kunne se dem i aktion via Spectate-tilstand. Vælg at modtage oplysninger om anbefalet indhold. Baseret på dine valg, vil PS4 lære at forudtænke det næste spil, du vil spille og indlæse det, så det er klar til dig.

Ready for action: PS4 Pro gør det muligt at downloade eller opdatere spil i baggrunden eller i standby-tilstand. Så slipper du for den lange ventetid, når spillet skal opdateres. Du kan begynde at spille straks efter at en brøkdel af spildata er downloadet. PlayGo-funktionen downloader resten af ​​spillet i baggrunden, mens du spiller.

1 TB-lagerplads: Gem underholdningsindhold, herunder spil, musik, fotos og video på den store 1 TB harddisk.

DualShock 4 controller: Oplev fuld kontrol over dine handlinger. Interagér med spil på alle måder du er vant til, og nogle du aldrig forventede. Ud over mere præcise dual analoge sticks og indbyggede bevægelsessensorer indeholder DualShock 4 også touch-kontrol og den innovative Share-knap.

Del: Vis dine episke triumfer med et tryk på en knap. Du skal blot trykke på knappen Share på controlleren, scanne gennem de sidste par minutter af gameplay, tagge det og vende tilbage til spillet - videoen uploades, mens du spiller. PS4 Pro-systemet forbedrer også det sociale aspekt ved at give dig mulighed for at udsende din gameplay i realtid.


Inkluderet tilbehør:
- DualShock 4 controller
- HDMI-kabel
- Mono headset
- Micro-USB opladningskabel
- Strømkabel

Nágreining

Additional Information

Vørulýsing
Produkttype
Spillekonsol
Almenn nágreining
Spøl eru við
Battlefront 2
Weight (kg)
3
Tøkniskar nágreiningar
Blu-ray sambært
Ja
DVD sambært
Ja
Prosessor slag
AMD x86-64 8-core
Framleiðari
Sony
RAM (MB)
8,00
Grafikkur
AMD Radeon Graphics
Navn á stýristøð
PlayStation 4 Pro
Goymsla/Minni
Diskpláss (GB)
1 000
Sambindingar
USB 2.0
Nej
USB 3.0
3
Aðrar sambindingar
Bluetooth 4.0
EAN-koda
EAN-koda
711719971160
Dømingar
0 Døming(ar)