Feilur OK

PS4-NEED FOR SPEED: RIVALS

PS4-NEED FOR SPEED: RIVALS
Vørunummar: PS4NFSRIVALS

Netgoymsla: Levering 5-13 dagar

55
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Velkommen til Redview County hvor gaderæs-rivaliseringen mellem politi og førere aldrig stopper.
  • Som noget helt nyt i Need for Speed Rivals vil "All-Drive" udviske grænsen mellem single- og multiplayer-spiloplevelsen
  • Giv din bil et boost med de nyeste, præstationsfremmende opgraderinger og ny teknologi
Lýsing

Smálutir

Her tørner de to sider konstant sammen i en asfalteret totalkrig om kontrollen over både de sociale, lokale og nationale medier, mens jagten går på de bedste biler, mods og avancerede teknologiske hjælpemidler.
 
Gadekørerne er ensomme ulve, der kun har blik for deres egen ære, mens de prøver kræfter med ekstremt manøvredygtige biler, som er skabt til fartfyldte ræs og episke biljagter. Politiet samarbejder om at jage og fange gadekørerne ved hjælp af alle politistyrkens hjælpemidler. Skift rolle når som helst og se indsatsen blive øget ved hjælp af det helt nye pointsystem, der giver dig mulighed for at sætte dine fartpoint på spil i forsøget på at sikre dig endnu større belønninger.
 
All-Drive
Som noget helt nyt i Need for Speed Rivals vil "All-Drive" udviske grænsen mellem single- og multiplayer-spiloplevelsen. Her er ingen venteværelser eller -tid. Vejene krydses bogstaveligt talt, når løb og biljagter støder stammen og skaber en verden, hvor der aldrig vil være to øjeblikke eller løb, som er ens.
 
Din bil, din identitet
Giv din bil et boost med de nyeste, præstationsfremmende opgraderinger og ny teknologi og sæt dit eget, personlige præg på din bil med et nyt lag maling, udsmykninger, personlige nummerplader, fælge og dekorationer, som viser din individuelle stil overfor dine venner og rivaler. Gem forskellige konfigurationer og hav på den måde en række forskellige "bil-pakker" klar, så du er parat til at sætte dit præg på enhver situation.
 
Teknologi til jagt og undvigelse
De intense ræs bliver endnu mere spændende med adgangen til ny teknologi og opgraderinger, der er skabt til begge sider af loven. Gadekørerne kan vælge mellem forskellige former for undvigelsesteknologi lige fra radarsløring til elektromagnetisk pulsteknologi. Politiet udstyres til gengæld med chokbølgevåben, vejblokader, helikopterstøtte og meget andet. Uanset hvilken side, du vælger, kan du på den måde bruge teknologien til at holde dig ét skridt foran dine rivaler.
Nágreining

Additional Information

Tøkniskar nágreiningar
Mál
Engelsk
Stýriskipan
PlayStation 4
Útgevari
EA
EAN-koda
EAN-koda
5030947111342
Dømingar
0 Døming(ar)