Feilur OK

PLAYSTATION VR MOVE TWIN PACK

PLAYSTATION VR MOVE TWIN PACK
Vørunummar: PSVRMOVETWINP

Netgoymsla: Levering 5-13 dagar

899
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Få endnu bedre gameplay i PlayStation 4 VR-spil med mere realisme takket være disse to PS4 Move-controllere, der omdanner dine håndbevægelser til spilhandlinger og inkluderet kendte knapper og triggers for intuitiv styring.
  • 2 x PS4 Move-controllere
  • Vibrationsfunktion
  • Feedback via farve
Lýsing

Smálutir

Med PS4 Move-controllerne kan du løfte og forbedre din oplevelse i kompatible VR-spil via motion-controlleret gameplay. Controllerne anvender avanceret motion-tracking til at omdanne dine håndbevægelser til handlinger i spillene med høj præcision. De lysende spheres i toppen skifter farve baseret på type handling og kan også spores af PlayStation-kameraet (tilgængelig separat). Knappernes opsætning minder om opsætningen på DualShock 4-controlleren, så du er sikret intuitiv styring.

Lette og trådløse: Move-controlleren har ergonomisk, let design, der er fremstillet til at blive brugt med lethed. De medfølgende håndledsremme forhindrer, at du ikke mister controlleren ved et uheld. Hver controller har indbygget Li-ion-batteri, så du slipper for at anvende kabel for at bruge dem. Oplad controllerne via de medfølgende Mini USB-kabler.

Vibrationsfunktion: De indbyggede vibrationsmotorer giver feedback til hænderne, når der foretages forskellige handlinger. Dette sikrer endnu højere realisme og intuitiv betjening.

Inkluderet:
- 2 x PS4 Move-controllere
- 2 x håndledsremme
- 2 x Mini USB-kabler
Nágreining

Additional Information

Sambindingar
Trådløs teknologi
Ja
Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
Sony PS4 Move 140916
Produkttype
Controller
Snið og litur
Farve
Sort
Sambært við
Kompatibel med (platform)
PlayStation 4
EAN-koda
EAN-koda
711719882756
Dømingar
0 Døming(ar)