Feilur OK

PS4-MARVELS SPIDERMAN

PS4-MARVELS SPIDERMAN
Vørunummar: PS4MARVSPIDER

Availability: Á goymslu

Marvel's Spider-Man har en af verdens mest ikoniske superhelte i hovedrollen og er fuld af murkravlerens akrobatiske evner, improvisation og netsvingeri. Og spilleren introduceres for elementer, der aldrig før er set i et Spider-Man-spil.
  • Action/Adventure
  • En ny Spider-Man-oplevelse
  • Til PlayStation 4
Lýsing

Smálutir

Marvel's Spider-Man har en af verdens mest ikoniske superhelte i hovedrollen og er fuld af murkravlerens akrobatiske evner, improvisation og netsvingeri. Og spilleren introduceres for elementer, der aldrig før er set i et Spider-Man-spil. Med både parkour, der udnytter omgivelserne, nyt kampsystem og nye kulisser, der er en blockbuster-film værdig, er dette Spider-Man, som du aldrig har spillet ham før.

Marvel og Insomniac Games har sammen skabt en helt ny og autentisk Spider-Man-historie. Dette er ikke en Spider-Man, du har mødt før eller set på film. Dette er en erfaren Peter Parker, som er en mester i at bekæmpe New York Citys forbrydere. Og mens han kæmper for at balancere sit kaotiske privatliv med sin karriere, afhænger ni millioner New Yorkeres liv af hans handlinger.

Du er Spider-Man
Peter Parker har bekæmpet forbrydere som Spider-Man i årevis. Han er i besiddelse af sin mægtige edderkoppesans, dynamiske færdigheder, akrobatiske evner og en ny dragt.

Oplev en original historie
Dette er et helt nyt univers fra Spider-Man med velkendte figurer i fremmede roller. Tag styring med et komplekst dobbeltliv som et ungt menneske med store kræfter… og forhold i udvikling.

Spring ud i en åben verden
Sving dig frit gennem Marvels New York City, som både har episke action-kulisser, en spændende fortælling og karakterer, du kan forholde dig til.

Nágreining

Additional Information

EAN-koda
EAN-koda
711719416777
Dømingar
0 Døming(ar)