Feilur OK

PS4-CALL OF DUTY BLACK OPS IIII

PS4-CALL OF DUTY BLACK OPS IIII
Vørunummar: PS4CALLODUTY

Availability: Á goymslu

Call of Duty: Black Ops 4 leverer seriens dybeste og mest taktiske multiplayer-oplevelse til dato. Blackout er en ny konkurrencespiltype, der er inspireret af "battle royale".
 • FPS
 • Ny Blackout - "battle royale" - mode
 • Til PlayStation 4
Lýsing

Smálutir

Call of Duty: Black Ops 4 leverer seriens dybeste og mest taktiske multiplayer-oplevelse til dato samt en enorm zombie-oplevelse allerede fra udgivelsesdatoen, som vil rumme tre gange så mange eventyr.

Blackout, en ny konkurrencespiltype inspireret af "battle royale" sammenblander figurer, steder, våben og udstyr fra hele serien i kampen for at overleve – altsammen med Black Ops' unikke tilgang.

Multiplayer
Multiplayer finder sted mellem Black Ops 2 og Black Ops 3 og er blevet forbedret og designet til at byde på flere muligheder, belønne flere spillestile og skabe en endnu mere intens og konkurrencepræget oplevelse.

  • Specialister
   Black Ops 4 indeholder en kombination af nye og moderniserede specialister, som alle har særlige kampprofiler og evner. Hver har unikke våben og udstyr, så en kombination baseret på spillestil og spiltype giver et nyt niveau af strategi og holdkreativitet.

 

  • Bevægelse og tempo
   Kampene er mere taktiske og flydende end nogensinde: Multiplayer er en jordbunden oplevelse, der afskaffer hoppene og vægløbene fra de tidligere spil, men introducerer et nyt helbredssystem, der gør spillet mere strategisk, fordi du er tvunget til omhyggeligt at overveje, hvornår du vil regenerere.

 

  • Holdarbejde
   Multiplayer i Black Ops 4 lægger vægt på taktisk holdspil, som belønner alle spillestile, der bidrager til holdets succes, ikke kun den indviduelle præstation. Spillerne kan kombinere deres talenter med andre spillere og mangedoble hinandens effektivitet, hvilket gør samarbejde overlegent i forhold til enhver, der spiller alene.Blackout
Blackout er en helt ny Battle Royale-spiltype, der sætter det største antal spille i seriens historie op mod hinanden i den største bane, Call of Duty nogensinde har oplevet.

  • Bekendte personer og steder
   Blackout byder på klassiske, spilbare personer fra tidligere Black Ops-spil i en kolossal bane, der er fyldt med steder fra de mest vellidte Black Ops-multiplayerbaner inklusive ikoniske områder fra Nuketown og Firing Range.

 

  • Klassiske våben og fartøjer
   Blackout har klassiske Blacks Ops-våben med forskellige ammunitionstyper og udstyr, som spillerne må finde og klunse fra hele banen. Spillerne kan også finde og bruge fartøjer til lands, til vands og i luften.Call of Duty Zombies
For at markere Call of Duty Zombies leverer Black Ops 4 den største gang Zombies nogensinde ved udgivelsen med tre komplette oplevelser.

  • Voyage of Despair
   Voyage of Despair foregår om bord på RMS Titanic, hvor vores fire hovedpersoner i overdådige og monumentale omgivelser opdager sandheden om, hvad der hændte de dødsdømte passagerer på den skæbnesvangre aften.

 

  • IX
   IX foregår i det gamle Rom, hvor vores fire helte kastes ind i et Colosseum, hvor rituelle ofre kan blive nødvendige.

 

  • Blood of the Dead
   Denne tredje bane udvider den populære Mob of the Dead, når de originale hovedpersoner fra den tidligere Zombies-historie besøger Alcatraz' skærsildsdimension.Spillere: 1-4 Spillere
Netværksspillere: 2-12 Netværksspillere*


*Spillet kræver PlayStation Plus-medlemskab for at få adgang til online multiplayer.

Nágreining

Additional Information

Ljóð/Grafikkur
VR Ready
Nej
Spælinfo
Spælmál
Engelsk
Uppruna heiti
Call of Duty: Black Ops 4
Kategori
FPS (First Person Shooter)
Tøkniskar nágreiningar
Útviklari
Treyarch
Stýriskipan
PlayStation 4
Útgevari
Activision
EAN-koda
EAN-koda
5030917245961
Dømingar
0 Døming(ar)