Feilur OK

PHILIPS ENERGY LIGHT

PHILIPS ENERGY LIGHT
Vørunummar: HF3419

Availability: Á goymslu

Lad dig selv op med EnergyUp fra Philips. Efter 20-30 minutters brug om dagen vil du føle dig sundere, friskere og mere positiv.
  • Lysintensitet: 10.000 lx
  • Ingen UV-stråler
  • Øger energiniveauer
Lýsing

Smálutir

Philips EnergyUp Light HF3419/01 er et apparat, som stimulerer klart, naturligt hvidt lys, der effektivt løfter energiniveauer. Bliv ikke påviket af den mørke vinter, men forbliv så aktiv og energisk, som du er om sommeren.

Perfekt til vinteren: EnergyUp Light er den ideelle partner til lange og mørke vintermåneder, hvor du måske mangler energi og kæmper mod vinterens symptomer triste symptomer som udmatning og dårligt helbred. EnergyUp Light hjælper dig til at føle dig mere energisk, aktiv og parat under perioden med sparsomt sollys.

10.000 lx: EnergyUp Light udsender klart lys med en intensitet på op til 10.000lx, hvilket tilsvarer naturligt dagslys. På samme måde er den i stand til at øge energiniveauet og positivt påvirke dine personlige præstationer, humør og helbred.

Anbefalet tid: Det anbefales at bruge EnergyUp Light 20-30 minutter dagligt eller når du har behov for at blive genopladet. Brug lyset mens du læser eller arbejder. Det er en perfekt lejlighed til at starte dagen eller vedligeholde energiniveauet efter et måltid og gennem hele dagen.

Ingen UV stråler: EnergyUp udsender ingen UV-stråler og er derfor sikker for øjene og huden. Takket være forskellige reflektorer og filtre som distribuerer LED-lyser jævnt, så det er behageligt at se på.

Inkluderet:
- 18W strømadapter
- Justerbart stativ
- Vægbeslag
Philips 60 dages tilfredshedsgaranti: klik her og læs hvordan du gør og vilkår.
Nágreining

Additional Information

Vørulýsing
Produkttype
Helselys
Móttakari (Høvuðseind)
Farve
Hvid
Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
Philips HF3419/01
Supplier ID (article number)
HF3419/01
Almenn nágreining
Weight (kg)
2
Width (cm)
38
Tøkniskar nágreiningar
Ljóð signal
Ja
Watt
18
EAN-koda
EAN-koda
8710103797005
Dømingar
0 Døming(ar)