Feilur OK

PHILIPS 55"LED/UHD/800PPI/T2C

PHILIPS 55"LED/UHD/800PPI/T2C
Vørunummar: 55PUT6201

Availability: Á goymslu

Slank og stilfuld - Philips 55" 4K UHD 55PUT6201 fladskærmen har 2-sidet Ambilight-teknologi, kraftfuld Dual Core-processor til problemfri ydelse i apps samt fantastisk 4K/UHD-opløsning.
  • 55'' LED Smart TV
  • Ambilight-teknologi
  • 4K UHD, 6201-serien
Lýsing

Smálutir

Oplev sprød og klar billedkvalitet med denne 55” Philips 55PUT6201 designerfladskærm, der har Ambilight-teknologi. Fladskærmen har en kraftfuld Dual Core-processor, der giver problemfri ydelse i alle apps. Processoren akkompagneres af indbygget Dual Band Wi-Fi (2,4/5 GHz). Forbind til internettet og åbn døren til en verden af underholdning. Anvend USB-optagelsesfunktionen og gem indhold direkte på et USB-kompatibelt drev.

4K/UHD-opløsning: Oplev din underholdning i 4K/UHD-opløsning (3840 x 2160), som er fire gange højere end Full HD-opløsning (1920 x 1080). Åbn døren til en helt ny verden af kvalitet i din underholdning og få alle detaljeret leveret med den bedste skarphed, præcision og klarhed. UHD-opskaleringen sikrer, at du kan opleve Full HD eller HD Ready underholdning samt HD TV-udsendelser i endnu bedre kvalitet.

Pixel Precise Ultra HD Engine: Oplev ekstraordinære detaljer og skarphed i billedet. Hvert eneste pixel justeres, så du er sikret naturlige og knivskarpe billeder. 60 Hz Perfect Motion Rate skaber extrem skarphed i billeder i bevægelse. Derfor kan du opleve klare og livlige billeder i for eksempel action-film.

Ambilight-teknologi: Philips adskiller sig fra andre Smart TV’er ved at have den unikke Ambilight-teknologi. Den 2-sidet Ambilight-teknologi forstørrer skærmen ved at projicere lys fra hver side til væggen bag skærmen. Ambilight matcher farverne i billederne på skærmen, hvilket skaber en endnu mere fordybende underholdningsoplevelse.

Miracast: Den trådløse Miracast-forbindelse dannes via Wi-Fi Direct. Ingen Wi-Fi-netværk kræves - funktionen til at forbinde er i alle Miracast-certificerede enheder. Forbindelsen gør det muligt, at afspejle indholdet på din smartphone direkte til dit TV uden brug af kabler. Se feriebilleder, videoer og meget mere sammen med dine venner og familie på dit nye TV.

Cloud-baseret Smart TV: Få tilgang til apps, tjenester, Dropbox og meget mere.

Miracast: Den trådløse Miracast-forbindelse dannes via Wi-Fi Direct. Ingen Wi-Fi-netværk kræves - funktionen til at forbinde er i alle Miracast-certificerede enheder. Forbindelsen gør det muligt, at afspejle indholdet på din smartphone direkte til dit TV uden brug af kabler. Se feriebilleder, videoer og meget mere sammen med dine venner og familie på dit nye TV.

Indbygget Wi-Fi: Oplev underholdning online uden brug af Wi-Fi-adapter. 55PUT6201 har indbygget Wi-Fi, så du nemt kan udforske en verden fuld af underholdning online, som for eksempel apps, surfing og trådløs streaming mellem enheder. Dual Band-internet sikrer en stabil forbindelse.

Dual Core-processor: Oplev lynhurtig multitasking takket være Dual Core-processoren.

Placering: Ønsker du en smart placering til dit TV, som for eksempel på væggen eller på et TV-møbel? Vi har et stort udvalg af beslag og TV-møbler, som lader dig placere TV'et på en smart og praktisk måde.

Tilslutningsmuligheder: Ønsker du at forbinde dit TV med en streaming-enhed, spillekonsol, Blu-ray-afspiller, DVD-afspiller eller andre underholdningsenheder? Find streaming-enheder, kabler og meget andet tilbehør blandt vores store udvalg. Anvend den bedste kvalitet og få den bedste oplevelse fra dit TV.

Inkluderet:
- Fjernbetjening
- Batterier
- Bordstativ
- Strømkabel
- Brugermanual
Nágreining

Additional Information

Tøkniskar nágreiningar
Smart TV
Ja
Árlig orkunýtsla, KWh
91
Skíggi
Skermstødd (tummar)
55
Almenn nágreining
Dýbd (cm)
22.9
Hædd (cm)
77.9
Vekt (kg)
16
Breidd (cm)
123.9
Mynd
HDR (High Dynamic Range)
Nej
Skerm FormFaktor
Fladt
Slag av Fronti
LED
Hægsta undirstyðjaða sjónvarps upploysn
Ultra HD/4K (2160p)
Klárleiki (cd/m2)
350
Mál
Dýbd uttan fót (cm)
8.8
Hædd uttan fót (cm)
72.5
Vekt uttan fót (kg)
15.5
Breidd uttan fót (cm)
123.9
Modellýsing
Model navn (Slag og veitari ID)
Philips 55PUT6201/12
Seria og slag
6201
Veitara ID
55PUT6201/12
Upptakari
Tal av tunarum
1
Vørunágreining
Skermstødd (cm)
139
Orkunýtsla/Orkuupplýsingar
Skíggjaupploysn (vídd x hædd)
3840x2160
Sløkt (Watt)
0.3
Tendrað (Watt)
62
Streymveiting (V)
AC220-240 50/60Hz
Standby funka (Watt)
0.3
Sambinding
Bluetooth
Ja
Ljóð
Tónleikastyrki (Watt)
16
Upptøka/avspæling
Hægsta stødd (GB) hjá USB eind (PVR)
2000
Minsta stødd (GB) til USB eind (PVR)
500
Brúkarafunkur
Tekst TV minni
1000
Sambindingar
HDMI versión
2.0
Skipan
MPEG
2,4
EAN-koda
EAN-koda
8718863010617
Orkumerki
Orkumerki - PHILIPS 55"LED/UHD/800PPI/T2C

Energimærke for TV

Energimærket informerer om energiklassen, elforbruget i tændt tilstand og det årlige elforbrug.

Energiklassen er baseret på et energieffektivitetsindeks. Klassen med det laveste elforbrug (den bedste energiklasse) er A++, mens klassen med det højeste elforbrug (den dårligste energiklasse) er E. I praksis har TV-apparater ikke lavere energiklasse end C.


De vigtigste parametre til at bestemme energieffektivitetsindekset er TV’ets skærmstørrelse og elforbruget i tændt tilstand (er også vist på energimærket).

XYZ Watt: Elforbruget i tændt tilstand, i watt/ time.

 

Dette betyder symbolerne:


kWh/annum
Det årlige elforbrug (XYZ kWh/år) er baseret på, at TV’et er tændt 4 timer om dagen i 365 dage. Eksempel: Elforbruget i tændt tilstand er 61 W. Det årlige elforbrug er: (61 x 4) x 365 = 91 kWh
Watt
Viser det antal watt, TV’er forbruger i timen.
Avpå knapp
Viser, om TV’et har en fysisk tænd/ sluk knap, som afbryder strømmen helt.
Skjermstørrelse
Viser skærmstørrelse i centimeter (cm) og tommer (”).
Dømingar
0 Review(s)