Feilur OK

GHD PHON HAIR DRYER AIR PINK

GHD PHON HAIR DRYER AIR PINK
Vørunummar: GHD21015

Availability: Á goymslu

Kraft, ionteknologi og moderne design med smukke lyserøde detaljer er alt sammen en del af den elegante GHD Air hårtørrer 21015, som giver fantastisk volumen og unikke frisurer.
  • 2100 Watt AC-motor
  • Ionisk teknologi
  • 3 m ledning
Lýsing

Smálutir

GHD Air hårtørrer 21015 er udstyret med en professionel AC-motor og er et kraftfuldt værktøj, der er i stand til at tørre dit hår på bare minutter.

Professionel AC-motor: Hårtørrere med AC-motorer anvendes af professionelle frisører, hovedsagelig på grund af deres kraftige luftstrøm og meget længere levetid i forhold til standard DC-motorer. Med en professionel hårtørrer vil du ikke kun få dit hår tørt hurtigere, men du vil også kunne nyde en relativt støjsvag drift.

Indstillinger: Vælg mellem 2 hastighedsindstillinger og 2 temperaturindstillinger afhængigt af din hårtype eller den frisure, du vil lave. Du kan også ændre temperaturen til en forfriskende kold luftstrøm ved hjælp af en koldluft-knap på håndtaget.

Ionisk teknologi: En avanceret ionteknologi hjælper med at reducere både frizz og flyvsk hår, samtidig med at man opnår det ønskede look på meget kort tid.

Design: Den klassiske GHD Air kommer nu i en ny pink version for at give farve til din morgen-hårrutine. Apparatets ergonomiske design giver dig mulighed for at vælge, om du vil holde hårtørreren i højre eller venstre hånd.

Praktisk opbevaringspose: Selv hårtørrere fortjener lidt hvile efter et veludført arbejde. Derfor leveres GHD Air med en snortaske til at passe på din hårtørrer, så den er klar til næste gang, du skal bruge den.

3 m ledning: Nyd en ny form for frihed med en 3 meter lang strømledning, som giver dig mulighed for at gå rundt på badeværelset, mens du styler dit hår

Inkluderet i pakken:
- Hårtørrer
- Opbevaringstaske
- Tynd dyse
Nágreining

Additional Information

Vørulýsing
Produkttype
35495
Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
GHD 21015
Supplier ID (article number)
21015
Funkur
Tal av hita innstillingum
2
Almenn nágreining
Display
Nej
Aftageligt filter
Ja
Diffuser medfølger
Nej
Fønnæb medfølger
Ja
Farve
35092
Tøkniskar nágreiningar
Longd á kápli (cm)
300
Tal av innstillingum
2
Watt
2100
Cold setting
Ja
Slag av motori (hárturkari)
AC
Ionic technology
Ja
EAN-koda
EAN-koda
5060356738656
Dømingar
0 Døming(ar)