Feilur OK

NOKIA 5.1 32GB (2018) BLACK

FYRR PRÍSUR 1999
NOKIA 5.1 32GB (2018) BLACK
Vørunummar: NOK51BK

Availability: Á goymslu

Nokia 5.1 har et kabinet i solidt aluminium, en polariseret 5.5” ridseresistent skærm i Full HD+, 16 MP bagkamera og Android Oreo 8.0 styresystem. Ale dette kombineres for at levere pålidelig ydelse, du kan regne med i lang tid.
  • 5.5" Full HD+ skærm
  • Android 8.0 Oreo
  • 16 MP kamera
Lýsing

Smálutir

Nokia 5.1 smartphonen er konstrueret med hårdførhed i tankerne. Den har en 5.5” Full HD+ skærm, der er ideel til at se videoer og spille spil, og 16 MP kameraet tager flotte billeder. Så denne telefon er velegnet både til arbejde og til underholdning.

Bygget til at holde: Nokia 5.1 er lavet med hårdførhed i tankerne og er lavet ud fra en enkelt blok fræset aluminium og med formet Corning Gorilla Glass, så du ikke skal tænke så meget på, om du taber telefonen.

Tag flotte billeder: Nokia 5.1 har et 16 MP kamera med f/2 blændeåbning. Bagkameraet er fasepålideligt og har hurtigt detekterende autofokus samt dual tone blitz, så du kan tage flotte billeder under en række lysforhold. 8 MP frontkameraet giver mulighed for flotte selfies med en 84,6 graders synsvinkel, så du også kan have vennerne med i billedet.

Mega medieoplevelse: Med en Full HD+ 5.5” skærm, der viser flotte farver, samt en kraftfuld højttaler med Dolby Smart Amplifier teknologien, er denne smartphone en fremragende underholdningscentral for dig og vennerne. Skærmen har 18:9 billedforhold – ideelt til at se videoer og spille spil.

Kraft og anvendelighed: Skift hurtigt mellem apps og nyd en smidig brugeroplevelse med Nokia 5.1, der har en 2,0 GHz octa-core processor, MediaTek Helio P18 (MT6755S). Hvis du vil have plads til flere spil og apps, kan du altid udvide lagerpladsen med et micro-SD kort på op til 128 GB.

Android 8.0 Oreo: Med Android 8.0 Oreo oplever du mere frihed til at styre notifikationskanalerne i app-kontrolindstillingerne. Styresystemet lader dig vælge din foretrukne lyd eller dit foretrukne vibrationsmønster, og giver dig mulighed for at sætte notifikationerne på snooze i en periode. For at yde ekstra beskyttelse mod malware og datatyveri er telefonen beskyttet af en sikkerhedsskanner, der fungerer i realtid.

Forbindelser: Nokia 5.1 har de komponenter, du har brug for, hvis du vil have moderne forbindelse til omverdenen. Forbind til andre enheder og del indhold med dine venner med Bluetooth 4.2 og NFC og foretag transaktioner med høj sikkerhed takket være den indbyggede fingeraftryksscanner.
Nágreining

Additional Information

Almenn nágreining
Width (cm)
7
Batteritype
Lithium-ion
Nágreining
3.5 mm mini jack
Ja
Flogfarsstøða
Ja
GLONASS
Ja
Tónleikaspælari
Ja
Mikrofon
Ja
Stereo
Ja
Videospælari
Ja
GPS
Ja
Dáta
3G
Ja
Slag av Bluetooth
4.2
EDGE
Ja
GPRS
Ja
NFC
Ja
4G
Ja
Myndatól
Autofocus
Ja
Blits/foto ljós
LED Flash
Næsta myndatól
Ja
Næsta myndatól upploysing (megapixel)
8
Videoupptakari
Ja
Upploysing (megapixel)
16
Tøkniskar nágreiningar
Battarímegi (mAh)
3000
Dual SIM
Ja
Læst av veitara
Nej
Prosessor slag
MediaTek Helio P18 (MT6755S)
OS
Android
Modellýsing
Merki (tele)
Nokia
Model ID
NOK51BK
Model name (Brand+Supplier ID)
Nokia 5.1
Slag av fartelefon
Touch
Sølupakkin inniheldur
Løðari
Ja
Skjótur uppstartur vegleiðing
Ja
Battarí
Ja
Skíggi
Skíggjaslag
LCD
Nert við skermur
Ja
Skermstødd (tummar)
5.5
Boðsending
Instant messaging
Ja
SMS
Ja
MMS
Ja
Minni
Internt minni (GB)
32
Hægsta uppstiging av minniskorti
128
Goymsla/Minni
Minniskort íroknað
Nej
Stuðlar undir minniskort
Micro SD; Micro SDHC; Micro SDXC
Prosessorur
Tal av kjarnum
8
Prosessor skjótleiki (GHz)
2
Sambindingar
Slag av SIM korti
Nano SIM-kort
Viðæld krøv til skipan
RAM (GB)
3
EAN-koda
EAN-koda
6438409019370
Dømingar
0 Døming(ar)