Feilur OK

Ninebot by SEGWAY ES1 KickScooter

Ninebot by SEGWAY ES1 KickScooter
Vørunummar: ES1KICKSCOOTE

Availability: Á goymslu

Gør din hverdag lidt sjovere med en Ninebot by Segway KickScooter ES1. Maks. hastighed 20 km/t.
  • Maks. hastighed 20 km/t
  • 11.3 kg, 25 km afstand
  • App-styring, LED-lys
Lýsing

Smálutir

Design: One-push folding system og en vægt på kun 11,3 kg gør scooteren nem at opbevare i en bil eller tage med på offentlig transport. Store robuste dæk, støddæmpning på forhjulet og cruise control giver også behagelig kørsel på ujævne overflader.

Ydeevne: Med en maksimal hastighed på op til 20 km/t kan du komme til arbejde eller skole meget hurtigere end ved at gå. 25 km afstand (45 km med ekstra batteri) giver dig også masser af muligheder, uanset om du vil gøre en lang pendling til arbejde hurtigere eller tage på en længere tur.

App-styring: Med den gratis Ninebot-app til iOS- og Android-enheder kan du låse køretøjet for at forhindre uautoriseret brug, tjekke den resterende batterikapacitet, få den overordnede information om tohjulssystemet, skifte farven på LED-lysene eller tjekke din kørestatistik og sammenligne den med dine venners. Og for begyndere er der en interaktiv lektion, der viser dig, hvordan du bruger køretøjet.

Bremser: Der er to typer bremser på scooteren - en mekanisk bremse for let nedbremsning og en elektrisk som sørger for sikker bremseafstand.

LED-lys: Nyd en sikker tur, selvom det bliver mørkere udenfor, eller lysforholdene er ikke ideelle takket være frontale LED-lys.

Display: Du kan kontrollere din aktuelle hastighed, batteriniveau eller Bluetooth-forbindelse på det praktiske LED-display.

Sikkerhed: Denne Ninebot anbefales til brugere på 16 år eller ældre. Der bør altid tjekkes og overholdes relevante trafikreguleringer, som kan være gældende for byen eller området. Beskyttende hjelm og synlige reflekser bør altid bæres, når du kører på din Ninebot.
Nágreining

Additional Information

Sendari (baby-eind)
Weight (g)
11300
Móttakari (Høvuðseind)
Farve
Sort
Vørulýsing
Produkttype
Scooter
Flytførir spælarar
Endurløðilig battarí
Ja
Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
Ninebot 90710008
Supplier ID (article number)
90710008
Rakstur og mannirering
Slag av stýriskipan (Dronur)
Smartphone
Ferð upp til (m/s)
5.5
EAN-koda
EAN-koda
8719324556682
Dømingar
0 Døming(ar)