Feilur OK

MAVIC Air Fly More Combo Arcti

MAVIC Air Fly More Combo Arcti
Vørunummar: DJIMAVAIRCOWH

Availability: Á goymslu

DJI Mavic Air dronen har et unikt, foldbart design, som er den perfekte kombination af form og funktion. Dronen har et 3-akset drejehoved og et 4K kamera, når hastigheder op til 68,4 km/t og tilbyder 21 minutters flyvetid og 4 kilometers rækkevidde.
  • Foldbart design og fjernbetjening
  • 21 min. flyvetid
  • Fart op til 68,4 km/t
Lýsing

Smálutir

DJI Mavic Air drone Fly More kombinationspakken inkluderer 3 intelligente flyvebatterier og andet praktisk tilbehør. Den nemt transportable DJI Mavic Air drone når en topfart på 68,4 km/t og har forbedret Wi-Fi videotransmission, så du kan se hvad dronen ser fra 4 kilometers afstand – i HD. Ikke alene kan Mavic Air dronen foldes sammen til en transportabel drone på størrelse med en smartphone, men den kommer også med en foldbar fjernbetjening med kontrolpindene, du kan fjerne efter behov. Du kan stole på, at det sofistikerede FlightAutonomy system sikrer præcis kontrol og sikkerhed, mens TapFly-funktion lader dig navigere din drone med et enkelt tryk.

Design: Den nemt transportable Mavic Air drone har et sammenfoldeligt 3D-design, så den er på størrelse med en smartphone, når dronen er foldet sammen, hvilket gør dronen til en glimrende makker at have med på eventyr. Armene af magnesium kan foldes tæt ind til det smalle chassis, og kontrolpindene på fjernbetjeningen kan fjernes og opbevares i fjernbetjeningen.

Kamera: Dronen bruger et sofistikeret, 3-akset mekanisk drejehoved med spjæld, som sikrer præcis kontrol og stabilisering samt giver rystefri optagelser – selv når det blæser. 1/2,3” CMOS sensoren har 12 megapixel og ISO 100 til 1600 for video samt ISO 100 til 3200 for billeder. Du kan gemme indhold på Micro SD-kortet eller på dronens indbyggede 8 GB lagring og sikkerhedskopiere gennem USB Type-C porten.

Objektiv: Dronen har et objektiv med 24 mm brændvidde og 80 graders synsvinkel, hvilket lader dig tage horisontale, vertikale eller 180 graders panoramaer. Desuden kan du med Sphero panorama-tilstanden tage og sammensætte 25 billeder for at skabe et bjergtagende 32MP Sphero panorama-billede på bare 60 sekunder.

4K videooptagelse: Skab imponerende 4K optagelser med en opløsning på op til 3840 x 2160 pixels ved 30 fps. Dronen optager 100 Mbps, hvilket giver dig fantastisk detaljerede UHD videoer. Du kan også optage slow motion-video ved 120 fps i Full HD 1080p opløsning, som optager alt det, som det blotte øje let går glip af.

Luftfartøj: Mavic Air dronen flyver ikke bare – den lærer. Dronen kan undgå forhindringer og bevæge sig i luften med forbløffende lethed takket være 7 indbyggede kameraer og infrarøde sensorer, som skaber et 3D-kort over dronens omgivelser.

Optagelses- og stillbillede-tilstande:
- ActiveTrack er i stand til at fornemme op til 16 objekter på samme tid og følge dem – selv når de bevæger sig eller hopper.
- QuickShots lader dig vælge mellem 6 forskellige funktioner, såsom Boomerang, Rocket, Circle og meget mere, så du får unikt indhold, som er værd at dele.
- SmartCapture lader dig kontrollere dronens kamera med håndbevægelser, hvilket udvider optagelsesmulighederne.

DJI Go 4 mobil-appen: Med den gratis app til din iOS- eller Android-enhed kan du styre din drone, tilgå data i realtid og justere på de manuelle indstillinger for video og fotografering. Appen tillader dig at dele fantastiske videoer og billeder med det samme på sociale netværk sammen med mange automatiske skabeloner.

Intelligent flybatteri: Dronen har et intelligent flybatteri med integreret batteristyring. Et fuldt opladet batteri giver op til 21 minutters flyvetid.

Inkluderet i pakken:
- Drone
- Fjernbetjening
- 3x intelligente flybatterier
- Oplader
- Strømkabel
- 6 par propeller
- Propelbeskyttersæt
- RC-kabel (Lightning-forbinder)
- RC-kabel (Micro USB-forbinder)
- RC-kabel (USB Type-C-forbinder)
- RC-kabelskyder (stor)
- 2x RC-kabelskyder (lille)
- Beskytter til drejehoved
- Kommunikationskabel (USB3.0 USB Type-C)
- USB-adapter
- Bæreæske
- Ekstra kontrolpinde
- Batteriopladnings-hub<
Nágreining

Additional Information

Sendari (baby-eind)
Weight (g)
430
Móttakari (Høvuðseind)
Farve
Hvid
Vørulýsing
Produkttype
Drone
Flytførir spælarar
Endurløðilig battarí
Ja
Rakstur og mannirering
Vend aftur til uppruna innstillingar
Ja
Slag av stýriskipan (Dronur)
Remote; Smartphone
Kontrollfjarstøða (øki í metrum)
4000
Frekvensur
2.4/5.8 GHz
Flúgvitíð (minuttir)
21
Ferð upp til (m/s)
19
Modellýsing (Dronur)
Slag av dronu
Flyvende
Tøkniskar nágreiningar
Video upptøku upploysing
720p; 1080p; 2.7K; 4K UHD
Battarímegi (mAh)
2375
Myndatól
Upploysing (megapixel)
12.0
Almenn nágreining (Dronur)
Løðingartíð (minuttir)
55
Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
DJI 38752
Supplier ID (article number)
38752
Tøknisk eyðkenni
Myndatólsupptøka
Ja
Stýr myndatóli við snildfonini
Android; iOS
Stýr myndatóli við teldli
Android; iOS
Innbygt myndatól
Ja
Innbygdan GPS
Ja
Live video møguleika
Ja
Inngangur til uttanhýsis kamera
Nej
Myndir pr. sekund (fps)
120
Live video frástøða (í metrum)
4000
Sensor kunning (kamera linsa)
1/2.3”
Goymsla/Minni
Stuðlar undir minniskort
Micro SD; Micro SDHC; Micro SDXC
Almenn nágreining
Width (cm)
8
Batteritype
LiPo (Lithium-polymer)
EAN-koda
EAN-koda
6958265159770
Dømingar
0 Døming(ar)