Feilur OK

MAGICBULLET BLENDER

MAGICBULLET BLENDER
Vørunummar: MBR2114

Availability: Á goymslu

Denne unikt alsidige MagicBullet blender kan klare et væld af forskellige køkkenopgaver. Den kan blende, hakke, rive, kværne og lave juice.
  • Kompakt og alsidig
  • Klarer ethvert job på 10 sekunder
  • Nem at bruge og rengøre
Lýsing

Smálutir

MagicBullet blenderen et et unikt køkkenredskab, der kombinerer mulighederne for en blender med en køkkenmaskine, foodprocessor og selv en kaffekværner. Derfor får du et alsidigt apparat til køkkenet, der også er perfekt kompakt og ikke optager meget plads i køkkenet.

Utroligt alsidig: MagicBullet blenderen er et ideelt køkkenredskab for enhver, der er interesseret i at klare køkkenopgaverne nemt og effektivt. MagicBullet erstatter flere andre køkkenredskaber. Den er i stand til at blende supper og saucer, hakke urter og løg, skære, rive samt at lave juice og kaffe.

Færdig på 10 sekunder: MagicBullet er en perfekt partner til en travl kok. Den kan klare enhver opgave på mindre end 10 sekunder, uden at lave et rod.

Kopformet blenderglas: Den praktiske form på blenderglasset gør dig i stand til at tilberede både milkshake og smoothie og drikke det direkte fra det kopformet blenderglas. Herudover har Magicbullet 4 festkopper i samme størrelse og form. Disse er komfortabelt afrundet, så du kan sætte dine læber til glasset og drikke direkte fra det. Tilbered drikke til hele familien eller en gruppe venner.

Kompakt størrelse: Du kan opbevare Magicbullet blenderen på dit køkkenbord, så du altid har nem og hurtig tilgang, selv hvis du har et lille køkken. Blenderen optager ikke meget mere plads end en kaffekop.

Nem at bruge og rengøre: Magicbullet blenderen giver stor frihed i dit brug af det. Herudover er den nem at rengøre, da delene tåler maskinopvask.

Inkluderet:
- Base med høje omdrejninger
- 1 x høj kop (530 ml)
- 1 x kort kop (300 ml)
- 1 x fladt knivblad i rustfrit stål
- 1 x krydset knivblad i rustfrit stål
- 2 x låg, der holder ingredienserne friske
- 2 x shake-/damptoppe
- 4 x festkopper, du komfortabelt kan drikke fra (450 ml)
- 3-stk kander med sæt til ekstraktion af juice
Nágreining

Additional Information

Modellýsing
Vørubólkur (Køks/Húsarhaldsútbúnaður)
Blender
Model navn (Slag og veitari ID)
MagicBullet MBR2114
Funkur
Tal av íløtum
2
Bollatilfar
Plastik
Ferðainnstilling
1
Almenn nágreining
Veitara ID (slag nummar)
MBR2114
Lit SDA
Sort
Hædd (cm)
18
Vekt (kg)
2
Breidd (cm)
11
Dýbd (cm)
11
EAN-koda
EAN-koda
8717931727259
Dømingar
0 Review(s)