Feilur OK

MPXQ2 Macb Pro 13 2.3/8/128 Gr

FYRR PRÍSUR 11699
feature-intel-i5-7gen-v101
MPXQ2 Macb Pro 13 2.3/8/128 Gr
Vørunummar: MACBPMPXQ2DKA

Availability: Á goymslu

MacBook Pro 13 har en enestående ydeevne i et tyndere og lettere design. Uanset om du er aspirerende kunstner eller travl forretningsmand vil den 7. generations Intel-processor, livlige Retina-skærm og hurtige konnektivitet få dig til at måbe.
  • Intel® Core™ i5, 2,3 GHz
  • 13,3" Retina-skærm
  • 8 GB RAM, 128 GB SSD
Lýsing

Smálutir

MacBook Pro 13 fanger din opmærksomhed med dens førsteklasses design i udsøgt, elegant aluminium og stjæler så dit hjerte med dens upåklagelige ydeevne. Denne MacBook Pro er dstyret med en kraftfuld 7. generations Intel Core i5-processor, ultra responsiv SSD-lagring og hurtig Iris-grafik og kan klare alt, hvad du udsætter den for. Forbedret almindelig og trådløs tilslutning lader dig forblive i kontakt med omverdenen og tilslutte dine enheder uden lag eller forsinkelser, og den utrolige 13,3" Retina-skærm viser indhold i lysere og mere levende farver, der giver dig en utroligt virkelighedstro oplevelse.

Design: Mindre end 1,5 cm tynd og med en vægt på kun 1,37 kg - denne MacBook Pro er lavet til at blive brugt på farten. På trods af det kompakte og letvægtige design bibeholder computeren stadig sin kraftige ydeevne.

Kaby Lake-præstation: Med 7. generations Intel Core i5 dual core processor på hele 2,3 GHz (Turbo Boost op til 3,6 GHz) og 8 GB DDR3 RAM lader denne MacBook Pro dig køre selv krævende programmer og apps uden det mindste problem. Uanset om du skal sætte sidste præg på dit seneste kreative mesterværk eller bare vil slappe af til din yndlingsserie har du her alt, hvad du får brug for.

Grafik: Integreret Intel Iris Plus Graphics 640 med hurtig eDRAM-hukommelse på 64 MB giver rigelig ydelse sammenlignet med dedikerede grafikkort i mellemklassen, men med en brøkdel af deres energiforbrug.

Skærm: Den 13,3 tommer store Retina-skærm har et ultra sprødt IPS-panel med over fire millioner pixels - usynligt for det blotte øje. Takket være lysstyrken på 500 nit og den bredere P3-farveskala leverer skærmen glimrende farverepræsentation og utrolige resultater for professionelle så som fotografer, designere og grafikere.

Tastatur og touchpad: Det omdesignede tastatur kommer med bagbelyste taster og en lavtsiddende butterfly-mekanisme, der sikrer uforstyrret brug og giver udmærket taktilrespons på hvert tasteanslag. Force-touchpad'en giver dig mere plads til flere ting og understøtter trykfølsome handlinger, accelererede tryk, samtidige gestikker og Force-klik.

Batteri: På trods af de slanke dimensioner giver denne MacBook Pro dig op til 10 timers brug på en enkelt opladning, eller op til 30 dage i standby-tilstand.

Styresystem: Det innovative macOS Sierra fokuserer på at gøre din oplevelse intuitiv og så glat som muligt. Med den virtuelle assistent Siri, kan du spørge din MacBook Pro om noget uden at skulle skrive det. Styresystemet leverer tæt integrering mellem alle dine Apple-enheder, så du får hurtig og sikker betaling med Apple Pay, og giver dig endnu nemmere adgang til alle dine vigtige data gennem iCloud.

Next-gen tilslutning: MacBook Pro er udstyret med to vendbare Thunderbolt 3-porte med en overførselshastighed på op til 40 Gbps, der fungerer som et multifunktionelt led mellem din MacBook og dine eksterne enheder. Hver Thunderbolt 3-port kan blive brugt til at oplade din MacBook, understøtter DisplayPort-videostik til at køre en ekstern 5K-skærm på 60 Hz eller to eksterne 4K DCI-skærme på 60 Hz, eller de kan bruges som USB-C 3.1-porte med en maks. overførselshastighed på 10 Gbps.

Andre features:
- Super hurtigt Wi-Fi-ac, Bluetooth 4.2
- 720p FaceTime HD-kamera
- Stereohøjttalere, to mikrofoner
- 3,5 mm mini-jackstik
- Ambiens-lyssensor
- Inkluderet 61 W USB-C strømadapter og USB-C opladerkabel (2 m)
Nágreining

Additional Information

Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
Apple MacBook Pro MPXQ2H/A
Product series
MacBook
Supplier ID (article number)
MPXQ2H/A
Produkttype
Bærbar PC
Prosessorur
CPU Generation
7. gen
CPU Cache
4 MB
technical information
Kaby Lake
Hægsti Turbo Frekvensur (GHz)
3.6
Tal av kjarnum
2
Vanlig ferð (GHz)
2.3
Type processor
Intel Core i5
Producent CPU
Intel
Goymsla og minni
RAM Slag
LPDDR3
RAM Speed (MHz)
2133
Kapasitetur (GB)
128 GB
Storage type
SSD
Samlað goymslu nøgd (GB)
128
RAM (GB)
8
Grafikkur
Type grafikkort
Delt
Model Graphic Solution (GPU)
36782
Producent grafikkort (GPU)
Intel
Ljóð
Innbygdir hátalarar
Ja
Mikrofon
Ja
Skíggi
Skerm slag
IPS
Standard
Retina Display
Nert við skermur
Nej
Nit
500
Skermstødd (tummar)
13.3
Max. resolution
2560 x 1600
Myndatól
Innbygt webcam
Ja
Webcam staðeting
Front
Video upptøku upploysing
HD (720p)
Sambindingar
Ethernet connection (RJ45)
Nej
Wi-Fi
Ja
Slag av Bluetooth
4.2
Lightning
Nej
Thunderbolt
Ja
USB 2.0
Nej
USB 3.0
Nej
USB-C
2x USB-C 3.1
VGA
Nej
Audio interfaces
3.5 mm mini-jack
HDMI-tilslutning
Nej
SIM kort lesari
Nej
Memory card slot
Nej
Íseting av sim (mobilt breiðband)
Nej
CD/DVD drive
Optisk dreiv (telda)
Nej
Stýriskipan og kerviskrøv
Slag av stýrisskipan
macOS Sierra
Slag av OS
Mac
Orka, nýtsla og streymur
Batteritype
Lithium-polymer
tøkniskar upplýsingar
54.4 WHr
stand by (tímar)
720
Battarílivitíð rakstrarmegi (tímar)
10
Snið og litur
Undirstelltilfar
Aluminium
Farve
Space Gray
Pakkin inniheldur
Software included
Photos, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers, Keynote, Safari, Mail, Messages, FaceTime, Calendar, Notes, App Store, iTunes, iBooks, Maps, Contacts, Reminders
Stødd og vekt
Maks. hædd (cm)
1.49
Weight (kg)
1
Width (cm)
30
EAN-koda
EAN-koda
190198392879
Nágreining
Upplýst knappaborð
Ja
Knappaborð við tølum (fulla stødd)
Nej
Peiki møguleiki
Touchpad
GLONASS
Nej
GPS
Nej
Dømingar
0 Døming(ar)