Feilur OK

LG 65"LED/UHD/TM100Hz/T2CS2

LG 65"LED/UHD/TM100Hz/T2CS2
Vørunummar: 65UJ651V

Netgoymsla: Levering 5-13 dagar

15.999
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
LG 65" 4K UHD LED Smart TV 65UJ651V med 4K UHD billede, fantastisk lyd og HDR Active virkelighedstro farver er et effektivt og brugervenligt TV, der kommer i et elegant og slankt design.
  • 65" LED Smart TV
  • 4K UHD, WebOS 3.5
  • ULTRA Luminance, UJ65 serien
Lýsing

Smálutir

LG 65" 4K UHD LED Smart TV 65UJ651V kommer med enestående billedkvalitet, der er fire gange bedre end Full HD, samt virkelighedstro billeder med høje kontraster og ULTRA Luminance. Derudover vil UJ65 TV’et forbedre din oplevelse med ULTRA Surround sound, der gør en tokanals højttaler i stand til at fungere som en virtuel syvkanals højttaler. Og er der ingen spændende programmer i fjernsynet, kan du bruge WebOS 3.5 til at streame tjenester problemfrit.

4K UHD opløsning: 4K Ultra HD opløsning åbner en helt ny verden af TV-oplevelser. Du får fire gange så mange pixels (3840x2160) som ved Full HD (1920x1080). Nyd den bedste bevægelsesskarphed, kontrast og nøjagtige farvegengivelse. LG's unikke IPS-panel lader dig opleve perfekt klarhed, uanset hvor du sidder i forhold til skærmen.

Active HDR: Active HDR-teknologi med Dolby Vision betyder, at TV’et understøtter flere HDR-formater som HDR10, Dolby Vision og HLG. Resultatet er mere end en milliard klare farver, uanset om du ser Blu-ray film eller streamer multimedier. HDR-effekten forbedrer også kontrast og farvegengivelse, så billedet virker så virkelighedstro, at det nærmest kommer ud af skærmen.

IPS 4K skærm: Takket være udvidet farveområde ved IPS 4K skærmen vil billeder se så virkelige ud som naturen selv. Og uanset hvor du sidder i forhold til skærmen, vil indholdet være lige fængende. Med en opløsning, der er fire gange så høj som Full HD, vil IPS 4K skærmen holde den ekstraordinære billedkvalitet uforvrænget.

ULTRA Luminance: Nyd billeder så skarpe og klare som det menneskelige øje har mulighed for at opfange. ULTRA Luminance sender resterende strømme mod mørke områder, hvilket resulterer i klarerer områder og forbedrede kontraster.

WebOS 3.5: Nyd dit LG Smart TV med opgraderet WebOS 3.5, der integrerer indholdet fra eksterne enheder med streamingtjenester. Opdag mere indhold med Magic Remote, Zoom og Link, der giver dig informationer om dit aktuelle program. Vælg dine yndlings streamingtjenester som Netflix eller Amazon med et enkelt klik. Derudover er du i stand til at forbinde dit WebOS 3.5 TV til en VR-kompatibel computer. Du kan derved se 360 graders VR-indhold på TV’et og styre det med tilhørende Magic Remote.

Bred sysvinkel: Nyd perfekt billede og farvekvalitet, selv når du ikke sidder direkte foran skærmen. Inviter venner og familie på besøg til filmaften, da selv dem i kanten af sofaen vil få en perfekt oplevelse med samme farver og levende, skinnende billede.

Placering: Ønsker du en smart placering til din fladskærm, som for eksempel på væggen eller på et TV-møbel? Vi har et stort udvalg af beslag og TV-møbler, som lader dig placere TV'et på en smart og praktisk måde.

Kabler og tilbehør: Ønsker du at forbinde dit TV med en streaming-enhed, spillekonsol, Blu-ray-afspiller, DVD-afspiller eller anden underholdningsenhed? Find streaming-enheder, kabler og meget andet tilbehør blandt vores store udvalg. Anvend den bedste kvalitet og få den bedste oplevelse fra dit TV.

Inkluderet i pakken:
- LG 65UJ651V
- Fjernbetjening
- Strømledning
- Batteri
- Manual

Nágreining

Additional Information

Dáta
Wi-Fi
Indbygget
Vørulýsing
Vørubólkur
LED-TV
Hentleiki
Sjálvvirkandi rásinnstilling
Ja
Sambinding
Samgildur stereo útlestur
Ja
Bluetooth
Nej
Talgilt koaksialt ljóð
Nej
Ethernet sambinding
Ja
Scart
Nej
Stuðlar undir miðlar gjøgnum minniskort lesarar
Nej
Skíggi
Skermstødd (tummar)
65
DVD/Bly-ray spælari
USB innput
Ja
Modellýsing
Model navn (Slag og veitari ID)
LG 65UJ651V
Ljóð
Goymdir hátalarar
Ja
Virituel Surround
Ja
Tónleikastyrki (Watt)
20
Upptøka/avspæling
Innbygdur Blu-ray spælari
Nej
Innbygdur DVD-spælari
Nej
PVR ígjøgnum USB
Ja
Tíðarskifti
Ja
Brúkarafunkur
Auto-sløkk tíðarvørður
Ja
Skipan
Common Interface (CI)
CI+1.3
DVB
T2/C/S2
MPEG
MPEG-4
Orkunýtsla/Orkuupplýsingar
Skíggjaupploysn (vídd x hædd)
3840 × 2160
Orkuflokkur
A+
Standby funka (Watt)
0.3
Sambindingar
Videopartur (YPbPr)
Ja
Teldu samband
HDMI
WiDi
Ja
HDMI versión
2.0a
Tøkniskar nágreiningar
Smart TV
Ja
3D Ready
Nej
Innbygdur kagari
Ja
DLNA
Ja
Árlig orkunýtsla, KWh
144,00
Almenn nágreining
Dýbd (cm)
27,18
Hædd (cm)
90,90
Vekt (kg)
26
Breidd (cm)
146
HDMI
Ja
Mynd
HDR (High Dynamic Range)
Ja
Skerm FormFaktor
Flat
Skjótleiki at skanna panel (Hz)
100
EAN-koda
EAN-koda
8801031482764
Dømingar
0 Døming(ar)