Feilur OK

LG 55"LED/UHD/100Hz/T2CS2

LG 55"LED/UHD/100Hz/T2CS2
Vørunummar: 55UH750V

Availability: Á goymslu

Dette slanke og stilfulde 55'' LG 55UH750V Smart TV har blandt andet 4K UHD-opløsning, webOS 3.0, HDR (High Dynamic Range) og mange andre smarte features. Få en intuitiv brugeroplevelse og fantastisk billedkvalitet.
  • 55'' LED Smart TV
  • webOS 3.0, 4K UHD-opløsning
  • Superslankt design, UH750-serien
Lýsing

Smálutir

Med dette stilfulde og superslanke 55"' LG Smart TV 55UF750V får du en brugervenlig oplevelse takket være webOS 3.0 og Magic Remote. Den krystalklare billedkvalitet sikres af blandt andet 4K UHD-opløsning og HDR (High Dynamic Range).

Billedkvalitet: Local dimming lader dig opleve dybere sorte farver samt skarpe og klare billeder. ColorPrime Pro skaber livlige billeder ved at anvende et væld af farver. Få en virkelighedstro billedoplevelse takket være LG’s unikke teknologier.

Superslankt design: Det innovative design reducerer TV’ets tykkelse betydeligt. Det unikke design er en pladsbesparende løsning, der passer ind i stuens interiør som en moderne og æstetisk tilføjelse.

4K/UHD-opløsning: Oplev din underholdning i 4K/UHD-opløsning (3840 x 2160), som er fire gange højere end Full HD-opløsning (1920 x 1080). Åbn døren til en helt ny verden af kvalitet i din underholdning og få alle detaljer leveret med den bedste skarphed, præcision og klarhed. UHD-opskaleringen sikrer, at du kan opleve Full HD eller HD Ready underholdning samt HD TV-udsendelser i endnu bedre kvalitet.

HDR (High Dynamic Range): HDR-teknologien sikrer, at mørke områder i billedet vil være endnu mørkere, og at lyse områder bliver endnu lysere. Dette skaber en mere realistisk billedoplevelse med flere farver, nuancer og kontraster. Resultatet bliver en mere realistisk TV-oplevelse.

webOS 3.0: Dette Smart TV fra LG har webOS 3.0-platform, som integrerer indhold fra dine eksterne enheder med mulighederne på de forskellige streaming-tjenester. Oplev indhold på en endnu smartere og mere intuitiv måde med webOS 3.0. Del for eksempel skærmen i to og se indhold fra to forskellige kanaler på samme tid eller find og download apps på LG Smart TV.

Magic Remote: Betjen dit Smart TV på en mere intuitiv måde. Magic Remote er en gyro-baseret fjernbetjening, der lader dig styre dit Smart TV med enkle håndbevægelser. Magic Remote har scroller-hjul, så du kan scrolle på hjemmesider på en enkel og intuitiv måde. Magic Remote kan også anvendes på eksterne enheder.

Placering: Hvor skal dit nye TV'et placeres og hvordan?: Ønsker du en smart placering til dit TV, som for eksempel på væggen eller på et TV-møbel? Vi har et stort udvalg af ophæng og TV-møbler, som lader dig placere TV'et på en smart og praktisk måde.

Tilslutningsmuligheder: Ønsker du at forbinde dit TV med en streaming-enhed, spillekonsol, Blu-ray-afspiller, DVD-afspiller eller andre underholdningsenheder? Find streaming-enheder, kabler og meget andet tilbehør blandt vores store udvalg. Anvend den bedste kvalitet og få den bedste oplevelse fra dit TV.

Inkluderet:
- Skruer (4ea)
- Cover-dele til dækning af hullerne til gummifødder. Få et stilfuldt design uden huller ved ophæng
- Fjernbetjening
- Strømkabel
- Batteri
- Brugermanual<
Nágreining

Additional Information

Tøkniskar nágreiningar
Smart TV
Ja
Árlig orkunýtsla, KWh
107
Skíggi
Skermstødd (tummar)
55
Almenn nágreining
Dýbd (cm)
21.8
Hædd (cm)
78.3
Vekt (kg)
20
Breidd (cm)
123.9
Mynd
HDR (High Dynamic Range)
Ja
Skerm FormFaktor
Fladt
Slag av Fronti
LED
Skjótleiki at skanna panel (Hz)
100
Hægsta undirstyðjaða sjónvarps upploysn
Ultra HD/4K (2160p)
Sjónarvinkul
178
Móttakari (Høvuðseind)
Litur
Grå
Mál
Dýbd uttan fót (cm)
51.2
Hædd uttan fót (cm)
72.6
Vekt uttan fót (kg)
19.3
Breidd uttan fót (cm)
123.9
Modellýsing
Model navn (Slag og veitari ID)
LG 55UH750V
Seria og slag
UH750
Veitara ID
55UH750V
Vørunágreining
Skermstødd (cm)
139
Orkunýtsla/Orkuupplýsingar
Skíggjaupploysn (vídd x hædd)
3840 x 2160
Tendrað (Watt)
73
Standby funka (Watt)
0.3
Ljóð
Tónleikastyrki (Watt)
20
Sambindingar
HDMI versión
2.0A
Skipan
MPEG
4
EAN-koda
EAN-koda
8806087586169
Orkumerki
Orkumerki - LG 55"LED/UHD/100Hz/T2CS2

Energimærke for TV

Energimærket informerer om energiklassen, elforbruget i tændt tilstand og det årlige elforbrug.

Energiklassen er baseret på et energieffektivitetsindeks. Klassen med det laveste elforbrug (den bedste energiklasse) er A++, mens klassen med det højeste elforbrug (den dårligste energiklasse) er E. I praksis har TV-apparater ikke lavere energiklasse end C.


De vigtigste parametre til at bestemme energieffektivitetsindekset er TV’ets skærmstørrelse og elforbruget i tændt tilstand (er også vist på energimærket).

XYZ Watt: Elforbruget i tændt tilstand, i watt/ time.

 

Dette betyder symbolerne:


kWh/annum
Det årlige elforbrug (XYZ kWh/år) er baseret på, at TV’et er tændt 4 timer om dagen i 365 dage. Eksempel: Elforbruget i tændt tilstand er 61 W. Det årlige elforbrug er: (61 x 4) x 365 = 91 kWh
Watt
Viser det antal watt, TV’er forbruger i timen.
Avpå knapp
Viser, om TV’et har en fysisk tænd/ sluk knap, som afbryder strømmen helt.
Skjermstørrelse
Viser skærmstørrelse i centimeter (cm) og tommer (”).
Dømingar
0 Review(s)