Feilur OK

KARMA DRONE INCLUDING HERO5 BLACK

NÝTT
KARMA DRONE INCLUDING HERO5 BLACK
Vørunummar: KARDROHEO5BK

Netgoymsla: Levering 5-13 dagar

13.999
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Den lette og bærbare GoPro Karma drone lader dig optage enestående billeder og video med det inkluderede Hero 5 Black action-kamera. Med inkluderet touch-controller og greb bliver det nemt at kontrollere flyvningen og tage perfekte, stabile videoer.
  • Bærbar, foldbar drone
  • Inkl. greb & stabilisator
  • Controller med touch
Lýsing

Smálutir

Med GoPro Karma dronen kan du optage video og billeder i super høj kvalitet som en professionel via det inkluderede GoPro Hero 5 action-kamera. Dronen kommer i et let, foldbart design, der er nemt at transportere takket være det specialdesignede etui med skulderstropper. Controlleren med velkendt spille-layout har flip-op touchskærm og lader dig flyve dronen samt kontrollere optagelserne uden problemer. 3-akse stabiliseringsbeslag til kameraet sikrer flydende optagelser. Tag kameraet af dronen, og brug det inkluderede Karma greb til håndholdt optagelse, eller fastgør kameraet på rygsæksetuiet for optagelser på dine vandreture.

Drone: Karma dronen kommer i et strømlinet design med nemt aftagelige og foldbare propeller, der gør den nem at medbringe. Flyv med op til 54 kilometer i timen, og kontroller dronen på en blæsende dag med fuld præcision – lige fra skarpe vendinger til rolige bevægelser.

Hero 5 Black kamera: Det inkluderede action-kamera lader dig optage videoer i op til 4K UHD opløsning ved 30 fps, hvilket giver en ægte biografisk oplevelse. Du kan også tage enestående billeder i 12 megapixels opløsning eller Wide Dynamic Range billeder, burst-billeder og billeder med tidsforskydninger. Kameraet gemmer optagelser på et Micro SD kort (ikke inkluderet). OBS! Kameraet skal være installeret for at dronen kan fungere.

Stabilisator: Karma stabilisatoren sikrer fuld 3-akse kontrol over kamerastabiliteten, hvilket resulterer i optagelser af professionel kvalitet. Du kan også fjerne stabilisatoren og montere den på greb-håndtaget for mere stabil, håndholdt optagelse. Stabilisatoren passer desuden til GoPro Hero 4 Silver og Hero 4 Black action-kameraer.

Controller: Den håndholdte controller med spille-layout har en 5 tommer touchskærm med HD opløsning, der giver nem styring over flyvning og optagelse. Controlleren tilsluttes dronen på en 2,4 GHz frekvens med en rækkevidde på op til 3 km og op til 4 timers batterilevetid. Den genoplades på cirka 2,5 time.

Batterilevetid: Det udskiftelige dronebatteri giver op til 20 minutters flyvetid. Batteriet genoplades på cirka 1 time.

Karma greb: Det håndholdte greb kan bruges sammen med stabilisatoren og inkluderer sit eget batteri, der giver op til 1,5 times aktiv stabilisering og opladning af kameraet. Kameraet oplades på cirka 2 timer.

Etui: Det sorte rygsæketui har formtilpassede rum til drone, kamera, oplader, controller, greb og andet tilbehør. Du kan fastgøre Hero 5 kameraet på den venstre skulderstrop via det dedikerede beslag, eller du kan benytte greb og stabilisator for fuldstændige stabile optagelser.

GoPro Passenger app: Giv en anden bruger mulighed for at se et live billede fra dronen, eller kontroller flyvningen og kameraet separat ved brug af GoPro Passenger appen. Appen fungerer med iOS 9 og nyere eller Android 4.1 og nyere.

Inkluderet:
- Karma drone med batteri og 6 propeller
- Hero 5 Black action-kamera
- Karma controller
- Karma stabilisator og monteringsring
- Karma håndtag
- Oplader (genoplader dronebatteri, controller og greb)
- Frame-beslag til Hero 5 Black
- Karma etui
- USB-C kabel til opladning og overførsel af data

Nágreining

Additional Information

Tøknisk eyðkenni
Inngangur til uttanhýsis kamera
Ja, inkluderet
Myndatólsupptøka
Ja
Upptøku upploysing
2160p
Live video møguleika
Ja
Myndir pr. sekund (fps)
30
Myndatólsupploysn í megapixels
12,00
Stýr myndatóli við snildfonini
Android; iOS
Stýr myndatóli við teldli
Android; iOS
Minniskort inngangur (Drona)
Ja
Stuðlar undir slag av minniskorti
Micro SD; Micro SDHC; Micro SDXC
Almenn nágreining
Modellýsing (Dronur)
Slag av dronu
Drone
Model navn (Slag og veitari ID)
GoPro Karma QKWXX.511
Produkt seria
Karma
Vørubólkur (Dronur)
Flyvende
Rakstur og mannirering
Slag av stýriskipan (Dronur)
Fjernbetjening
Kontrollfjarstøða (øki í metrum)
3000
Ferð upp til (m/s)
15
Vend aftur til uppruna innstillingar
Ja
Frekvensur
2.4 GHz
Flúgvitíð (minuttir)
20
Sendari
0
Almenn nágreining (Dronur)
Løðingartíð (minuttir)
60
Depth (cm)
36
Vekt (g)
1
Slag av battarí
LiPo (Lithium-polymer)
Endurløðilig battarí
Ja
Hædd (cm)
11
Breidd (cm)
22
EAN-koda
EAN-koda
818279021509
Dømingar
0 Døming(ar)