Feilur OK

Kardashian Beauty 3-i-1 hårstylingsjern KGF3001EU

NÝTT
Kardashian Beauty 3-i-1 hårstylingsjern KGF3001EU
Vørunummar: KGF3001EU

Availability: Á goymslu

Udlev dine hårstylingsdrømme med dette 3-i-1 hårstylingsjern KGF3001EU fra kardashian Beauty, der har et udsøgt design, keramiske plader og 3 forskellige funktioner.
  • 3-i-1 jern
  • Keramiske plader
  • Display, Auto-off
Lýsing

Smálutir

Glat, bølget eller krøllet hår – denne Kardashian Beauty 3-i-1 multistyler KGF3001EU vil hjælpe dig med at lave alle tre frisurer, så du kan have smukt hår til enhver lejlighed.

3-i-1: Med funktionerne Curl, Wave og Smooth har du muligheden for at lave fantastiske frisurer med blot et enkelt redskab. Du kan skabe bløde bølger, krøller eller glatte dit hår, så du har en frisure til enhver lejlighed.

Design: Det sorte design med plader og detaljer i guld kombineret med et display på toppen giver et førsteklasses-look, der fremhæver funktionerne af jernet.

Keramiske plader: De flade og runde plader er belagt med et keramisk materiale samt plejende sort-frø-olie, der giver dit hår et krusfrit look med masser af shine. Den keramiske belægning hjælper med at fordele varmen jævnt over hele pladen, hvilket beskytter dit hår mod skader.

Flere varmesystemer: De forskellige varmesystemer kan opvarme både indre og ydre plader helt op til 220 grader, hvilket giver dig masser af fleksibilitet til stylingen.

Display: Det store display på toppen af jernet givet et godt overblik over valgte indstillinger og temperaturen på pladerne.

Ekstra lang ledning: Med en 3,35 meter lang ledning kan du style dit hår, lige hvor du vil, selv hvis strømstikket sidder langt væk fra spejlet.

Auto-off: Du skal ikke bekymre dig om at slukke dette jern, da det slukker automatisk, hvis ikke det er brugt i en time.

Dobbelt volt: Takket være dobbelt volt-funktionen kan du tage dette jern med dig, når du skal ud og rejse uden at skulle bekymre dig om strømmen i det pågældende land.

Inkluderet i pakken:
- Beskyttende termohandske

Nágreining

Additional Information

Almenn nágreining
Veitara ID (slag nummar)
KGF3001EU
Lit SDA
Sort
Modellýsing
Model navn (Slag og veitari ID)
Kardashian Beauty KGF3001EU
Vørubólkur (Hárrøkt)
Styling
Tøkniskar nágreiningar
Hitamáting vídd (°C)
80°C - 220°C
Vát og turr nýtsla
Nej
Sløknar sjálvvirkandi
Ja
Upphitingartíð (sek.)
30
Keramiskt lag
Ja
Sløknar sjálvvirkandi eftir (min)
60
Píputvørmát (mm)
25
Tal av viðfylgjandi lutum
1
Tal av hita innstillingum
3
EAN-koda
EAN-koda
813843032608
Dømingar
0 Review(s)