Feilur OK

JBL A/V SPEAKER BLUE

JBL A/V SPEAKER BLUE
Vørunummar: JBLGOBL

Availability: Á goymslu

Denne trådløse JBL GO højtaler er en kompakt højtaler, men den går ikke på kompromis med lydkvaliteten. Med et genopladeligt batteri kan du nyde op til 5 timers musik af dine yndlings kunstnere.
  • Bluetooth højtaler
  • Genopladeligt batteri
  • Kompakt størrelse
Lýsing

Smálutir

Denne attraktive trådløse højtaler fra JBL kommer i en lille størrelse men med en god lydkvalitet. Det holdbare, genopladelige batteri giver dig mulighed for at lytte til dine yndlings kunstnere i op til 5 timer.

Bluetooth teknologi: Flip bærbart højtalersystem, som er udstyret med en integreret Bluetooth teknologi, sikrer at du kan nyde musik streaming i høj kvalitet, når du bruger dine digitale enheder. Denne højtaler er kompatibel med mange bærbare enheder som for eksempel smartphones og tablets.

3.5 mm stereo input: Har din afspilningsenhed ikke Bluetooth? Fortvivl ikke, det 3.5 mm stereo input tillader dig at forbinde højtaleren til din enhed via dens headphone-udgang.

Hold kontakten: Denne JBL GO højtaler kommer også med en støjeliminerende speakerphone, der tillader dig at tage imod opkald nemt og uden at slukke for din højtaler.

Andre features:
- Genopladeligt batteri
- Kompatibel med Android og iOS

Inkluderet i pakken:
- Micro USB kabel til opladning
- Quick start guide
- Sikkerhedsinformation
Nágreining

Additional Information

Hentleiki
Svøvn timari
Nej
EAN-koda
EAN-koda
6925281903762
Dømingar
0 Review(s)