Feilur OK

JABRA ELITE 65T HEADPHONES BLA

FYRR PRÍSUR 1499
JABRA ELITE 65T HEADPHONES BLA
Vørunummar: JELITE65TBK

Netgoymsla: Levering 5-13 dagar

1.299
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Jabra Elite 65t ægte trådløse in-ear hovedtelefonerne giver den bedste oplevelse, når du lytter til musik og modtager opkald. Det er takket være uovertruffen moderne teknologi, som vil sætte din hverdag i et nyt lys.
  • Ægte trådløse hovedtelefoner
  • 4-mikrofon-teknologi
  • 5 t. afspilningstid
Lýsing

Smálutir

Lyt til musik i sublim kvalitet og oplev den bedste lyd i forbindelse med opkald, selv i støjende eller vindblæste omgivelser, med de ægte trådløse Jabra Elite 65tin-ear hovedtelefoner. Med helt trådløs teknologi får du fuldstændig frihed til at bevæge dig, og opladnings-etuiet er småt nok til at passe lige ned i lommen, og så giver det 2 ekstra opladninger, mens du er på farten. Det gør det muligt for dig at foretage opkald og lytte til musik helt op til 15 timer tilsammen. Lyt endda til musik på kontoret og vær samtidig tilgængelig for dem omkring dig med Jabra HearThrough-teknologien. Jabra Elite 65t kan du også bruge på løbeturen i regnvejr eller i støvede omgivelser, da hovedtelefonerne er IP55-mærkede og forhindrer dermed skader under selv de mest barske omstændigheder.

Helt trådløse: Jabra Elite 65t sikrer kvalitetslyd uden én eneste ledning, hvad der er med til at give en følelse af frihed og fleksibilitet. Forbind op til 2 enheder via Bluetooth 5.0, som garanterer høj pålidelighed og god lydoverførsel.

Enestående opkaldslyd: Jabra Elite 65t har 4-mikron-teknologi og nedsætter effektivt lyden af vindstød eller baggrundsstøj, så du kan blive hørt og selv kan høre i enhver situation.

Indbygget batteri: Med hovedtelefonerne fra Jabra følger et indbygget, hurtigopladende batteri, som giver op til 5 timers levetid med to yderligere opladninger takket være ladeetuiet. Tilsammen bliver det til 15 timers brug med skøn musik og vigtige opkald.

Jabra Sound+: Gør musikken, som du får med Jabra Elite 65t, til helt din egen med Jabra Sound+ appen, hvor du får mulighed for at tilpasse equalizer efter din personlige smag.

Stemmekontrol: Forbind dine Jabra Elite 65t hovedtelefoner til Alexa, Siri eller Google Now for at få den information, du har behov for, direkte i ørerne, uanset om det vedrører lokale begivenheder, vejret eller det drejer sig om at få beskeder læst op.

Inkluderet i pakken:
- Jabra Elite 65t
- Ladeetui
- Mikro USB-kabel
- 3 sæt EarGels i silikone
- Hurtig startguide
- Garanti- og advarselsfolder
- TA-label
Nágreining

Additional Information

Vørulýsing
Produkttype
Hovedtelefoner
Hentleiki
Fjarstýring
På høretelefoner
Ritbúnaður
App tøkar
Ja
Software mál
Jabra Sound+
Modellýsing
Nýtsluháttur
Ørekroge
Model name (Brand+Supplier ID)
Jabra JELITE65TBK
Supplier ID (article number)
JELITE65TBK
Velegnet til
35417
Almenn nágreining
Width (cm)
3
Farve
35097
Tøkniskar nágreiningar
Løðingarsambindingarslag
Micro USB
Sambinding
Bluetooth 5.0
Skrúva frá kontrol (høvuðstelefonir)
På høretelefoner
Sambinding (oyratelefonir)
Ægte trådløs
Akustikprinsipp
Lukket
Kápullongd (cm)
30
Løðingartíð (tímar)
2
Drívarastødd (mm)
6
Frekvensresponsur (Hz)
20-20000
Brúkstíð (tímar)
5
Max wireless range (meter)
10
Mikrofon
35415
Slag av høvuðstelefonum
In-ear
EAN-koda
EAN-koda
5707055044441
Dømingar
0 Døming(ar)