Feilur OK

iPad Mini 2 32GB (Space Gray)

iPad Mini 2 32GB (Space Gray)
Vørunummar: IPADME277KNA

Availability: Á goymslu

iPad mini 2 har et tyndt og let design, der ligger perfekt i hånden. En elegant tablet fra Apple fra med bla. fantastisk skærm, hurtig processor og avanceret trådløs teknologi.
  • 7,9" Retina-skærm
  • Wi-Fi og Bluetooth
  • Slank, let og kompakt
Lýsing

Smálutir

Den kompakte iPad mini 2 har et tyndt og let design med et holdbart aluminiumskabinet, der ligger perfekt i hånden. Denne flotte og kraftfulde tablet fra Apple har et lavt energiforbrug, op til 9 timers batterilevetid, en ultraskarp 7,9" Retina-skærm, FaceTime- og iSight-kamera.

Kompakt og elegant design: iPad mini 2 har en tykkelse på kun 7,5 mm og vejer så lidt som 341 gram. iPad mini 2 har et holdbart aluminiumskabinet, der gemmer på effektiv ydelse.

Krystalklar billedkvalitet: Nyd krystalklare og detaljerede billeder og videoer på 7,9" Retina-skærmen med IPS-teknologi, 2048 x 1536 opløsning og over 3,1 million pixels. Skærmen har en praktisk oleofobisk belægning, der er fedtafvisende og derfor bestandig over for fingeraftryk. Multitouch gør det nemt at navigere på og betjene din iPad mini 2.

Fremragende ydelse: iPad mini 2 er udstyret med en A7-processor, designet af Apple, med 64 bit arkitektur. iPad mini 2 har også en M7-bevægelseshjælpeprocessor, der måler bevægelse ved at indsamle data fra accelerometeret, gyroskopet og kompasset. Herudover har iPad mini 2 op til 9 timers batteritid.

Hurtig trådløs teknologi: Anvend dine favoritapps, film og e-bøger, og hold dig opdateret om nyheder og venner. iPad mini 2 har to antenner, der understøtter MIMO-teknologi (multiple-input,multiple-output), så du får ultrahurtig trådløs forbindelse (Wi-Fi). Dual Band Wi-Fi kan levere dataoverførselshastigheder på op til 300 Mbps. Desuden er der naturligvis også 3,5 mm indgang til hovedtelefoner, indbygget højttaler og mikrofon, så du kan nyde spil eller foretage videoopkald til venner og familie.

Forevig de vigtige øjeblikke: iPad mini 2 har et 5 megapixels iSight-kamera med autofokus, ansigtsgenkendelse, bagbelysning og fem gange zoom til stillbilleder, så du kan forevige vigtige motiver. Desuden har kameraet op til 3 gange videozoom, og du kan optage video i Full HD-opløsning. Med FaceTime HD-kameraet kan du foretage videoopkald i 720p-opløsning, eller tage 1,2 megapixels billeder.

iOS 10: Det innovative iOS 10 operativsystem har et rent og koncist grænsesnit med bredere udvalg af apps, nye og kendte spil, stærkere interaktion med dine venner og familie samt mere kraftfulde værktøjer, der lader dig fortsætte med dine arbejdsopgaver, uanset hvor du er.

App Store og iCloud: Takket være iCloud har du adgang til alt dit indhold - som musik, dokumenter og billeder - fra alle dine enheder. App Store indeholder tusindvis af spændende og sjove apps til din iPad - og hver dag kan du finde nye apps inden for forskellige kategorier som for eksempel spil, livsstil, sociale netværk og uddannelse.

Cellular: iPad mini Wi-Fi + Cellular-modellen har en bakke til nano-SIM-kort, så du anvende den som mobiltelefon med FaceTime app'en, eller få internetforbindelse via mobilt bredbånd (3G/ 4G), hvis du ikke er i nærheden af et hotspot (Wi-Fi).

Inkluderet:
- iPad mini 2
- Lightning-til-USB-kabel
- USB-strømadapter
Nágreining

Additional Information

Leitari
Skerm slag
IPS, LED-backlit
Brúkarafunkur
Aðrar funkur
3-axis gyro, accelerometer, ambient light sensor
Almenn nágreining
Slag av battaríi
Lithium-polymer
Battarílivitíð rakstrarmegi (tímar)
10
Íroknað software
AirDrop, AirPlay, AirPrint, Control Center, Notification Center, Spotlight Search, Facebook Integration, Twitter Integration, iCloud, iCloud Keychain, Multitasking, Passbook
Dýbd (cm)
0.75
Hædd (cm)
20
Vekt (kg)
0
Breidd (cm)
13.47
Litur
Grå
Vekt (g)
331
Sambinding
Bluetooth
Bluetooth 4.0
Modellýsing
Model navn (Slag og veitari ID)
Apple iPad mini Retina Display ME277
Seria og slag
iPad mini Retina (2nd gen)
Veitara ID
ME277
Prosessorur
Chipsett
A7
CPU nummar/modell
M7 motion coprocessor
Slag av Prosessori
Apple A7 (M7 motion), 64 bit
Nágreining
GPS
Nej
Skíggi
Nert við skermur
Ja
Hægsta upploysn
2048 x 1536
Screen size (inches) character string
7.9
Tøkniskar nágreiningar
Kapasitetur (GB)
32 GB
Slag av OS
iOS
Disk driv
Diskslag
Flash
Samlað goymslu nøgd (GB)
32
EAN-koda
EAN-koda
885909770182
Dømingar
0 Review(s)