Feilur OK

IO CHIC-SMART C1 BLACK

IO CHIC-SMART C1 BLACK
Vørunummar: IOSMARTC1BL

Availability: Á goymslu

Bevæg dig frit omkring og hav det sjovt med dette IO Chic Smart C1 balance board. Dette balance board har et moderne bærbart design og anvender selvbalancerende teknologi for at sikre perfekt stabilitet.
  • Balance board
  • Kør op til 10-15 km
  • Regler for Balance board / Læs under mere information!
Lýsing

Smálutir

  • IO CHIC-SMART C1 BLACK -
Dette IO Chic Smart C1 balance board giver fremragende bevægelsesfrihed takket være sin dynamiske selvbalancerende teknologi. Ved konstant afmåling af både hældning og vægtfordeling kan du køre både frem og baglæns, stoppe, dreje forsigtigt samt vende rundt på stedet. Dette balance board kan levere en tophastighed på op til 10 km/t.

Batteri: Dette balance board drives af et 4400 mAh Li-ion batteri, som gør det muligt at køre op til 10-15 km. En fuld genopladning tager cirka 2 timer.

Specifikationer:
- 20 til 100 kg bærevægt
- 11 cm platform højde
- 3 cm afstand til jorden
- Maksimalt 15° hældning ved opstigning
- Dækdiameter: 17 cm

Vilkår og dispensationer ved brug af Balance board:
Inden du køber dit helt eget Chic Smart IO Board, er der nogle vilkår og dispensationer fra Trafikstyrelsen du skal kende til:
Føreren af køretøjet skal være fyldt 16 år.
Desuden skriver Trafikstyrelsen at:

Trafik- og Byggestyrelsen er blevet spurgt, om det er lovligt at bruge nye typer af selvbalancerende køretøjer som transportmiddel. Køretøjerne er typisk små og en-akslede. De har intet styr, og fart og retning justeres via en persons balance og kropsvægt.
Køretøjerne går under en række forskellige navne som f.eks. U-runner, Segboard, Hoverboard, Airboard og Airwheel.
Det er Trafik- og Byggestyrelsens vurdering, at sådanne køretøjer ikke opfylder gældende regler for køretøjer. De er derfor ikke lovlige at bruge som transportmiddel på områder, hvor færdselsloven er gældende som eksempelvis fortov, cykelsti og vejbane.
Brug af sådanne køretøjer kan derfor alene ske på privatområder eller på specielt indrettede områder som f.eks. skaterparker.
Da der er sket i stigning i udbuddet af sådanne køretøjer, har Trafik- og Byggestyrelsen igangsat en undersøgelse af, hvordan ovennævnte type af køretøjer er reguleret i andre lande, samt hvilke sikkerhedsmæssige forhold der skal overvejes ved brugen af sådanne køretøjer. Undersøgelsen skal danne grundlag for at vurdere, om de nuværende regler er tidssvarende. Indtil der er foretaget en sådan nærmere undersøgelse, kan køretøjerne ikke lovligt benyttes udenfor private områder eller specielt indrettede områder s
Nágreining

Additional Information

Tøkniskar nágreiningar
Model navn (Slag og veitari ID)
IO Chic Smart C1
Hædd (cm)
17
Breidd (cm)
58
Dýbd (cm)
18
Vekt (kg)
10
Litur
Sort
Vørubólkur (Leika)
Selvbalancerende køretøj
EAN-koda
EAN-koda
5700002029164
Dømingar
0 Døming(ar)