Feilur OK

SAMSUNG MICRO CONVECTION 28L 900W

SAMSUNG MICRO CONVECTION 28L 900W
Vørunummar: MC28H5185CK

Netgoymsla: Levering 5-13 dagar

2.699
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Tilføj denne praktiske mikrobølgeovn fra Samsung til køkkenet og tilbered, genvarm eller grill retter nemt, hurtigt og enkelt.
  • 900 Watt
  • Volumen: 28 liter
  • Slim Fry, integreret grill
Lýsing

Smálutir

Tilbered lækre retter hurtig og enkelt med Samsung mikrobølgeovnen MC28H5185CK. Med en volumen på 28 liter, integreret grill og Slim Fry-funktion giver mikroovnen et væld af muligheder for enkel tilberedelse.

Triple Distribution System: Denne mikroovn fra Samsung har tre antenner, som udgiver mikrobølger. Derfor giver mikroovnen en jævn varmefordeling og sikrer, at maden er grundigt tilberedt.

Slim Fry: Tilbered alt fra pommes frites til stegte grøntsager. Med Slim Fry-funktionen kan du tilberede smagfulde friturestegte retter uden brug af en frituregryde. Slim Fry-teknologien bruger kun lidt olie og gør maden god og sprød på ydersiden.

Smart fugtsensor: Sørg for at maden tilberedes til perfektion. Slip for overkogt pasta og rå grøntsager. Samsung’s smarte sensor tjekker fugtighedsniveauet i maden og bestemmer når maden er klar. Dette sikrer, at dine retter altid er smagfulde og godt tilberedte.

Integreret grill: Takket være det integreret grillelement vil maden få en god og sprød konsistens, der vil behage dine smagsløg og give retterne et flot udseende.

Hygiejnisk interiør: Interiøret i mikrobølgeovnen har en keramisk emaljeret overflade. Dette sikrer ikke kun nem rengøring, men også perfekte hygiejniske forhold, da overfladen ikke absorberer fugt, lugte eller smage.

Nem rengøring: Slip for at skrabe overskydende rester manuelt. Placér vand i den integreret kop i mikroovnen, indstil en høj temperatur og lad damp rengøre interiøret. Fjern de overskydende rester med en våd klud efterfølgende. Nemmere bliver det ikke.

Nágreining

Additional Information

Programm og funkur
Sjálvvirkandi tiðning
Ja
Krisp/Pizza funku
Ja
Grill
Ja
Rullandi tallerkur
Ja
Dampkóking
Nej
Effekt grill (watt)
1500
Auto forrit
Ja
Tøkniskar nágreiningar
Mikro effekt (watt)
900
Almenn nágreining
Hongsling av hurð
Venstre
Nisju krøv (HxBxD)
31x51.7x47.7
Weight (kg)
18
Width (cm)
51
Ovnur
Vifta við rundum hitalikami
Ja
Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
Samsung MC28H5185CK
Supplier ID (article number)
MC28H5185CK
Tryggleiki
Barnatrygdfunkur
Ja
Vaskiforrit
Damp funka
Nej
EAN-koda
EAN-koda
8806086072472
Dømingar
0 Døming(ar)