Feilur OK

SIEMENS HOB 60CM.INDUCTION

SIEMENS HOB 60CM.INDUCTION
Vørunummar: EH651FEB1E

Availability: Á goymslu

Lav mad som de professionelle. Denne induktionskogeplade fra Siemens har mange smarte teknologier, som for eksempel PowerBoost og automatisk grydegenkendelse. Tænk bedst i test maj 2017
  • 60 cm induktionskogeplade
  • QuickStart
  • Automatisk grydegenkendelse
Lýsing

Smálutir

Siemens induktionskogepladen EH651FEB1E har et væld af avancerede teknologier, der lader dig tilberede mad som en ægte professionel.

Induktionsmadlavning: Induktionsmadlavning er en moderne madlavningsmetode, der anvender elektrisk induktion i stedet for traditionelle varmeelementer. Varmen genereres kun i bunden af gryden, mens overfladen på en induktionskogeplade holder sig kølig og sikker at berøre under madlavningen. Dette reducerer også varmetab og gør madlavningen mere energieffektiv.

QuickStart: Kogepladen genkender automatisk den kogezone, som gryden er placeret i, så du kan begynde at lave mad på få sekunder. Takket være det keramiske HighSpeed-glas vil induktionskogepladen hurtigt varme gryder og pander.

PowerBoost: I en travl hverdag vil du sætte pris på at kunne tilberede din mad på en mere effektiv måde. Med PowerBoost-funktionen får du øjeblikkelig ydelse, som sikrer hurtigere opvarmning.

Automatisk genkendelse af gryder: Placér en gryde, potte eller stegepande på kogepladen og begynd madlavningen. Når du fjerner redskabet igen, deaktiveres kogezonen automatisk.

ReStart-funktion: Hold Start-knappen nede i fire sekunder og induktionskogepladen vil automatisk huske sidste valgte indstillinger. En tidsbesparende løsningen, hvis du skal have samme type mad dagen efter, du sidst lavede den.

Børnelås: Sikkerhed kommer først. Specielt med børn i hjemmet. Derfor er denne induktionskogeplade fra Siemens udstyret med en børnelås, der ved aktivering vil forhindre, at børn ved et tilfælde tænder kogepladen eller skifter indstillinger.
Touch-kontrol: Vælg din foretrukne indstilling på det praktiske kontrolpanel med touch. Kogepladen har 17 ydelsesniveauer, så du kan styre temperaturen med høj præcision.

Timer: Hver zone har en timer, som automatisk slukker zonen, når den valgte tid er overstået.

Nem rengøring: Hold dit madlavningsområde rent i alle trin af madlavningsprocessen og eliminér alt spild med det samme. Du kan nemt tørre overfladen ren, når gryden er flyttet.

Kogeudstyr: Madlavning med induktion kræver, at dine gryder og kasseroller har en bund, der er fremstillet af ferromagnetisk metal, som for eksempel rustfrit stål. Du kan nemt se, om dit kogeudstyr passer til induktion. Placér blot en almindelig magnet i bunden af kasserollen - bliver den siddende, passer køkkenredskabet til en induktionskogeplade.
Nágreining

Additional Information

Tøkniskar nágreiningar
Aftasta vinstra pláta (watt/mm)
170
Aftasta høgra pláta (watt/mm)
170
Vinstra pláta framman (watt/mm)
170
Høgra pláta framman (watt/mm)
170
Samlað effekt (watt)
7,400
Komfýrsplátufunkur
Stýriknøttar
Touch
Tal av forsterkarum
4
Almenn nágreining
Ísetingarvídd (cm)
60
Nisju krøv (HxBxD)
51x592x522
Height (cm) character string
51
Ramma
Facetslebet
Weight (kg)
12
Farve
Sort
Width (cm)
59
Modellýsing
Mobel slag innbygt í komfýr
Induktion
Model name (Brand+Supplier ID)
Siemens EH651FEB1E
Supplier ID (article number)
EH651FEB1E
Vørulýsing
Produkttype
Kogeplade
Funkur
Timari
Ja
Tryggleiki
Barnatrygdfunkur
Ja
EAN-koda
EAN-koda
4242003716212
Dømingar
0 Døming(ar)