Feilur OK

MIELE HOB 94CM INDUCTION

MIELE HOB 94CM INDUCTION
Vørunummar: KM6388

Availability: Á goymslu

Induktionskogeplade i maksimal bredde til optimal tilberednings- og betjeningskomfort.
  • Intuitivt hurtigt valg via talrække – DirectControl Plus
  • Indbydende design – 942mm bred med ramme hele vejen rundt
  • Fleksibel og hurtig – 5 kogezoner inkl. 2 PowerFlex-områder
Lýsing

Smálutir

Om produktet 

  • Intuitivt hurtigt valg via talrække – DirectControl Plus
  • Indbydende design – 942mm bred med ramme hele vejen rundt
  • Fleksibel og hurtig – 5 kogezoner inkl. 2 PowerFlex-områder
  • Kommunikation med emhætten – automatikfunktionen Con@ctivity 2.0
  • Stor og kraftig – varmholdningsfunktion og TwinBooster
Kogepladens 5 kogefelter betyder, at du får en mere fleksibel kogeplade, som lader dig udfolde dine madlavningsevner. Fordelen ved en induktionskogeplade er, at du hurtigt kan varme din mad op. Du kan f.eks. bringe 1 liter vand i kog på omkring 90 sekunder afhængigt af, om kogepladen har boost-funktion. Derudover er det både hurtigt og nemt at rengøre kogepladen, fordi den har en glat overflade.

Kogepladen måler 942 x 526 mm (bredde x dybde).

Fordele og specifikationer

Holde varm-funktion

Med denne funktion kan du holde retter varme på en optimal måde ? uanset mængden. Med den intelligente overvågning af grydens temperatur bliver maden opvarmet til serveringstemperatur, uden at den brænder på. Så kan du koncentrere dig om at tilberede resten af menuen.

Con@ctivity

Med den innovative Con@ctivity-funktionkommunikerer kogepladen med emhætten. Emhætten reagerer automatisk i forhold til indstillingerne på kogepladen og tilpasser udsugningen derefter. Også lyset i emhætten tændes automatisk. En meget stor gevinst for komforten ? kun hos Miele. 

Individuelle indstillingsmuligheder

Kogepladens grundindstillinger kan nemt tilpasses individuelt. F.eks. kan reaktionshastigheden for sensorerne ændres.

PowerFlex-induktion

PowerFlex-kogezoner er meget alsidige og fleksible. Uanset om det er en enkelt gryde, meget store pastagryder eller fade: Det hele kan bruges uden problemer. Helt unik er den uovertrufne hurtighed med en boostereffekt på op til 7,4 kW. Naturligvis har PowerFlex også Mieles anerkendte TwinBooster-teknologi.

Fleksible kogezoner

Mieles kogeplader har kogezoner forskellige størrelser og former. På den måde kan du udnytte gryder og pander i alle former og størrelser optimalt. Mange kogeplader giver dig desuden fremragende muligheder for udvidede zoner.

Stop & Go

Ringer det på døren? Med Stop&Go-funktionen kan alle kogezoner med et enkelt tryk på en knap reduceres til effekttrin 1. Så kan du gå fra kogepladen i en kort periode, uden at noget koger over eller brænder på. Når du vender tilbage til kogepladen, trykker du blot på tasten en gang til, så bliver de tidligere indstillede effekttrin aktiveret igen. 

DirectControl Plus

DirectControl Plus - kun hos Miele. Med denne funktion kan du hurtigt og intuitivt vælge effekttrin og indstille tiden. For hver enkelt kogezone findes der en baggrundsbelyst talrække. Når der slukkes for kogepladen, er talrækken ikke synlig, hvilket givet et rent og elegant look.

SmartSelect

Nem betjening med SmartSelect. Med denne funktion kan du hurtigt og intuitivt vælge effekttrin og indstille tiden. For hver enkelt kogezone findes der en baggrundsbelyst talrække. Timeren kan let indstilles med det trecifrede display.

Indikator for restvarme

Helt sikker. For Mieles kogeplader findes der for hver enkelt kogezone en indikator for restvarme. Den minder om, at du ikke skal berøre den varme kogezone eller sætte varmefølsomme ting på den. På den anden side kan du udnytte restvarmen og dermed spare på strømmen.

Sikkerhedsafbryder

En skytsengel i køkkenet. Ved usædvanlig lang tids brug frakobles gastilførslen automatisk. Sørger for sikkerhed - og altid en god følelse.

Lås og systemlås

Sikkerhed for alle. Låsefunktionen forhindrer, at det valgte effekttrin ændres ved et uheld under tilberedningen. Systemlåsen beskytter derimod mod utilsigtet indstilling og mod, at andre ændrer indstillingerne, fx som børnesikring. Denne funktion kan aktiveres for slukkede kogeplader.

Overophedningsbeskyttelse og fejlovervågning

Giver lang levetid for produkterne. Hver enkelt kogezone er udstyret med en overophedningsbeskyttelse. Den afbryder automatisk opvarmning af kogezonen ved ekstrem belastning, inden glaskeramikken eller andre komponenter bliver overophedet. Hvis der ligger ting eller væske på betjeningsoverfladen, slukkes kogezonen også automatisk. Så du er altid beskyttet mod en uønsket indstilling af effekten.

Mere info om Miele KM 6388 - DFS

Design 
Elegant glaskeramisk overflade    
Farve på glaskeramik: Sort
Printdesign: LightPrint
Ramme i stål    

Kogezoneudstyr 
Antal kogezoner: 5

PowerFlex-kogezoner 
Antal: 4
Diameter i mm: 150 x 230
Effekt i W: 2.100
Booster i W: 3.000
TwinBooster i W: 3650

Kogezone til venstre for midten
Art: PowerFlex-bro
Diameter i mm: 230x390
Effekt i W: 3400
Booster i W: 4800
TwinBooster i W: 7300

Kogezone i midten
Art: vario-kogezone
Diameter i mm: Ø 140-280
Effekt i W: 2600
Booster i W: 3300
TwinBooster i W: 5500

Kogezone til højre
Art: PowerFlex-bro
Diameter i mm: 230x390
Effekt i W: 3400
Booster i W: 4800
TwinBooster i W: 7300

Betjeningskomfort 
Betjening via sensortaster: DirectControl Plus
Registrering af gryde-/pandestørrelser: Overbevisende: I kogezonen registreres størrelsen på den anvendte gryde/pande, og kogezonen tilpasses herefter.
Stop&Go-funktion: På den måde kan intet brænde på: Med denne funktion kan alle kogezoneindstillinger stilles på trin 1 samtidig.
Minutur    
Frakoblingsautomatik på alle kogzoner: Timeren for kogepladen hjælper dig med at få en lidt mere afslappet hverdag. Du kan indstille en tilberedningstid for kogezonerne, der så slukkes automatisk.
Opkogsautomatik: Altid i rette tid: Automatikken reducerer den høje starteffekt for at undgå brændt mad.
Varmholdning    
Individuelle indstillingsmuligheder (fx signaler): Helt unikt: Kogepladens grundindstillinger kan tilpasses individuelt.    

Display 
Digital visning af effekttrin    

Forbundne husholdningsprodukter 
Automatikfunktion Con@ctivity 2.0: Formonteret

Plejekomfort 
Rengøringsvenlig glaskeramik: Glaskeramiske kogeplader er meget nemme at rengøre. Tilsmudsninger kan nemt og hurtigt fjernes.

Sikkerhed 
Sikkerhedsafbryder: Clever: Hvis en kogezone opvarmes i usædvanlig lang tid, bliver den automatisk slukket.
Låsefunktion, Sikkerhed mod uønsket betjening: Låsefunktionen forhindrer, at det valgte effekttrin ændres ved et uheld under tilberedningen.
Fejlkontrol    
Integreret køleblæser: Mieles kvalitet sikrer en daglig, høj ydelse i op til 20 år. Fx takket være afkølingen, der er inddelt i to trin. Blæseren suger luften ind og fører den direkte til de vigtige komponenter og elektronikken. Til sidst bliver luften blæst ud gennem ventilationsåbningen.
Overhedningssikring: Skåner kogepladen: Ved ekstrem belastning slukkes kogezonen automatisk.
Restvarme: Praktisk hjælp i hverdagen: Indikatoren for restvarme minder om ikke at røre ved den varme kogezone.

 

Nágreining

Additional Information

Komfýrsplátufunkur
Flexi øki
Ja
Tal av forsterkarum
5
Modellýsing
Slag av komfýri
Induktion
EAN-koda
EAN-koda
4002515602355
Dømingar
0 Døming(ar)