Feilur OK

ELECTROLUX HOB 60CM INDUCTION

ELECTROLUX HOB 60CM INDUCTION
Vørunummar: HHX650FHK

Availability: Á goymslu

Denne Electrolux induktionskogeplade har alle funktioner til komplet frihed under madlavningen.
  • 59 cm induktionskogeplade
  • FlexiBridge-funktion
  • Slider-touch-kontrol
Lýsing

Smálutir

Denne moderne Electrolux induktionskogeplade HHX650FHK har et væld af funktioner, der er designet til madentusiaster, der elsker at eksperimentere. Dette giver dig større fleksibilitet og mere frihed end traditionelle kogeplader med fastlåste kogezoner.

Induktionsmadlavning: Induktionsmadlavning er en moderne madlavningsmetode, der anvender elektrisk induktion istedet for traditionelle varmeelementer. Varmen genereres kun i bunden af gryden, mens overfladen på en induktionskogeplade holder sig kølig og sikker at berøre under madlavningen. Dette reducerer også varmetab og gør madlavningen mere energieffektiv.

InfiFlex og FlexiBridge: Denne Electrolux induktionskogeplade giver dig uanet fleksibilitet. Skal du bruge et kogeudstyr, der er større end selve kogezonen, kan du nemt kombinere flere kogezoner til én. Hermed får du stor frihed under madlavningen.

Procook: Med et enkelt tryk finder du forudinstillede temperaturindstillinger til kogning og simring. Hermed kan du nemt flytte gryderne mellem zonerne uden at skifte indstillingen for hver zone.

Booster: På travle hverdage er der ofte begrænset tid til madlavning. Med Electrolux induktionskogepladen kan du dog aktivere boosterfunktionen og få øjeblikkelig varme. Dette betyder, at du kan anvende din tid effektivt.

Slider-kontrol: Få dit foretrukne varmeniveau ved at føre en finger over den moderne slider-kontrol.

Kogeplade til emhætte: Denne trådløse funktion aktiverer emhætten og tilpasser det optimale ekstraktionsniveau efter madlavningen. Dette garanterer frisk luft i dit køkken, så du altid kan fokusere på madlavningen.

Nem rengøring: Hold dit madlavningsområde rent i alle trin af madlavningsprocessen og eliminér alt spild med det samme. Du kan nemt tørre overfladen ren, når gryden er flyttet.

Kogeudstyr: Madlavning med induktion kræver, at dine gryder og kasseroller har en bund, der er fremstillet af ferromagnetisk metal, som for eksempel rustfrit stål. Du kan nemt se, om dit kogeudstyr passer til induktion. Placér blot en almindelig magnet i bunden af kasserollen. Bliver den siddende, passer køkkenredskabet til en induktionskogeplade.
Nágreining

Additional Information

Tøkniskar nágreiningar
Sløknar sjálvvirkandi
Ja
Aftasta vinstra pláta (watt/mm)
2300-3200/220
Aftasta høgra pláta (watt/mm)
1800-2800/180
Vinstra pláta framman (watt/mm)
2300-3200/220
Høgra pláta framman (watt/mm)
1400-2500/145
Samlað effekt (watt)
7,400
Komfýrsplátufunkur
Stýriknøttar
Slider
Flexi øki
Ja
Tal av forsterkarum
4
Almenn nágreining
Ísetingarvídd (cm)
60
Nisju krøv (HxBxD)
55x560x490
Height (cm) character string
5.5
Ramma
Facetslebet
Weight (kg)
15
Farve
Sort
Width (cm)
59
Modellýsing
Mobel slag innbygt í komfýr
Induktion
Model name (Brand+Supplier ID)
Electrolux HHX650FHK
Supplier ID (article number)
HHX650FHK
Annað
Nisju innbyggingarkrøv (HxB)
590x520
Vørulýsing
Produkttype
Kogeplade
Funkur
Timari
Ja
Tryggleiki
Barnatrygdfunkur
Nej
EAN-koda
EAN-koda
7332543434640
Dømingar
0 Døming(ar)