Feilur OK

ELECTROLUX HOB INDUCTION 90CM

ELECTROLUX HOB INDUCTION 90CM
Vørunummar: HOB980MF

Availability: Á goymslu

Hurtigere madlavning, færre begrænsninger. Den banebrydende Electrolux induktionskogeplade HOB980MF med brofunktion, PowerBoost-funktion på alle zoner og grydegenkendelse bliver en uundværlig hjælper til din madlavning.

  • 88 cm induktionskogeplade
  • Flere brofunktioner
  • PowerBoost, grydegenkendelse
Lýsing

Smálutir

Med Electrolux induktionskogepladen HOB980MF kan du nemt lave mad til familiemiddage, sammenkomster med venner eller feriefester, da den vil give dig alt den plads, du har brug for, og med bekvemme funktioner vil du også blive hjulpet med at spare tid på tilberedningen.

Induktionsmadlavning: Induktionsmadlavning er en moderne madlavningsmetode, der bruger elektrisk induktion i stedet for traditionelle varmeelementer. Varme produceres kun i bunden af ​​gryden, og overfladen af ​​en induktionskogeplade forbliver kølig og sikker at røre under madlavningen. Dette reducerer også varmetab og gør madlavning på induktion mere energieffektiv.

PowerBoost-funktion: Hver af kogezonerne er udstyret med PowerBoost-funktionen, der opvarmer den enkelte zone på et splitsekund, så du kan tilberede dine måltider hurtigere.

Glidekontrol: Glidekontrol hjælper dig med at justere indstillingerne hurtigt og nemt.

Flere brofunktioner: Brug forskelligt køkkengrej takket være flere brofunktioner, der giver dig mulighed for at forbinde to zoner for at skabe et større varmeområde.

Grydegenkendelse: Du kan bare placere panden eller gryden på kogepladen, og den vil blive genkendt, og så vil det det tilsvarende kontrollys tændes.

Eco-timer: Spar energi med Eco-timer, der bruger restvarme til at afslutte tilberedningen af dine måltider.

Minutur: Lad kogepladen bekymre sig om tiden. Minuturet vil advare dig, når den tid du indstiller er op.

Hob2Hood: Denne trådløse funktion aktiverer automatisk emhætten og indstiller det passende udvindingsniveau i overensstemmelse med din madlavning. Det garanterer altid frisk luft i dit køkken, mens du helt kan fokusere på madlavning.

Børnesikring: Sørg for, at dine børn ikke kommer til skade i køkkenet. Denne Electrolux kogeplade er udstyret med børnesikring, som nemt kan aktiveres, så dine børn forhindres i at slukke for komfuret eller ved at ændre indstillingerne.

Nem rengøring: Kogepladen er meget nem at rengøre, så du kan holde rent i alle trin i tilberedningsprocessen og fjerne spild med det samme.

Madlavningsudstyr: Tilberedning med induktion kræver, at dine gryder og kasseroller har en bund lavet af ferromagnetisk metal, såsom rustfrit stål. Dette kan du nemt afgøre ved at placere en almindelig magnet på bunden af ​​gryden - hvis den sidder fast, vil gryden fungere på induktionskogepladen.

OBS!: Vær opmærksom på lokal info ved installation. Toppen skal installeres med 3x25 ampere ved 230V - evt. 3x16 ampere ved 400V.

Nágreining

Additional Information

Tøkniskar nágreiningar
Aftasta vinstra pláta (watt/mm)
2300/3200W/180x210mm
Aftasta høgra pláta (watt/mm)
2300/3200W/180x210mm
Vinstra pláta framman (watt/mm)
2300/3200W/180x210mm
Høgra pláta framman (watt/mm)
2300/3200W/180x210mm
Samlað effekt (watt)
11000
Komfýrsplátufunkur
Stýriknøttar
Slider
Flexi øki
Ja
Almenn nágreining
Automatisk registrering af pande/gryde
Ja
Farve
Sort
Modellýsing
Mobel slag innbygt í komfýr
Induktion
Model name (Brand+Supplier ID)
Electrolux HOB980MF
Supplier ID (article number)
HOB980MF
Vørulýsing
Produkttype
Kogeplade
Tryggleiki
Barnatrygdfunkur
Ja
EAN-koda
EAN-koda
7332543617456
Dømingar
0 Døming(ar)