Feilur OK

ELECTROLUX HOB INDUCTION 80CM

ELECTROLUX HOB INDUCTION 80CM
Vørunummar: HHB830FHK

Availability: Á goymslu

Madlavning har aldrig været nemmere eller mere ligetil takket være Electrolux induktionskogeplade HHB830FHK med masser af behjælpelige funktioner, der er både nemme og bruge og nemme at rengøre.
  • 78 cm induktionskogeplade
  • Brofunktion
  • Stop + Go, InfiFlex
Lýsing

Smálutir

Denne højkvalitets Electrolux induktionskogeplade HHB830FHK med fem zoner, Stop + Go funktion,InfiFlex og fire boostere vil blive en uundværlig del af dit køkken og hjælpe dig med at løfte din madlavning til nye højder.

Induktionsmadlavning: Induktionsmadlavning er en moderne madlavningsmetode, der anvender elektrisk induktion i stedet for traditionelle varmeelementer. Varmen genereres kun i bunden af gryden, mens overfladen på en induktionskogeplade holder sig kølig og sikker at berøre under madlavningen. Dette reducerer også varmetab og gør desuden madlavningen mere energieffektiv.

InfiFlex: Lille, mellem eller stor – du kan bruge gryder og pander i alle størrelser takket være kogepladens uendelige zoner, der ikke bare tilpasser varmezonen, men som også lader dig forbinde dem.

Booster: Bliv hurtigere færdig med madlavningen. Booster-funktionen varmer varmezonen op på et øjeblik, så du kan begynde på madlavningen praktisk talt med det samme.

Stop + Go funktion: Har du brug for at vende ryggen til madlavningen et øjeblik – så brug blot Stop + Go funktionen. Med et enkelt tryk bliver madlavningsprocessen sat på pause. Tryk igen og start den igen med samme indstillinger som før. Du kan tage telefonen eller dobbelttjekke opskriften uden at frygte, at noget bliver brændt på.

DirectAccess kontrol: DirectAccess touch-kontrol lader dig let betjene kogepladen, da du bare kan gå direkte til den ideelle varmeindstilling.

Brofunktion: Du kan skabe flere varmezoner med brofunktionen, der laver to zoner om til én stor, hvilket giver dig mulighed for at bruge mange varierende køkkenredskaber.

Eco timer: Brug resterende varme til at færdiggøre dine måltider og spar energi takket være Eco timer.

Timer: Lad kogepladen bekymre sig om tiden. Timeren vil give dig besked, når din mad er klar.

Hob2hood forbindelse: Takket være Hob2hood forbindelse kan emhætten i dit køkken automatisk reguleres synkront med den forbundne kogeplade, hvilket tillader dig at koncentrere dig om madlavningen, imens luften bliver renset.

Børnesikring: Vær sikker på at dine børn ikke kommer til skade i køkkenet. Denne Electrolux kogeplade er udstyret med børnesikring, der let kan aktiveres, så dine børn ikke ved et uheld kommer til at tænde kogepladen eller ændre indstillingerne.

Nem Rengøring: Kogepladens overflade er meget nem at rengøre, så du kan holde madlavningsområdet rent under hele processen og ordne det spildte med det samme.

Madlavningsudstyr: Madlavning med induktion kræver at dine gryder og pander har en bund, som er fremstillet af ferromagnetisk metal som for eksempel rustfrit stål. Du kan nemt se, om dit køkkenudstyr er tilpasset til dette. Før blot en almindelig magnet mod bunden af dit køkkenudstyr – hænger den fast, er køkkenudstyret velegnet til induktionskogepladen
Nágreining

Additional Information

Tøkniskar nágreiningar
Sløknar sjálvvirkandi
Ja
Aftasta vinstra pláta (watt/mm)
2300/3200W/210mm
Aftasta høgra pláta (watt/mm)
1800/2800W/180mm
Vinstra pláta framman (watt/mm)
2300/3200W/210mm
Høgra pláta framman (watt/mm)
1400/2500W/145mm
Samlað effekt (watt)
7400
Komfýrsplátufunkur
Stýriknøttar
Slider
Tal av forsterkarum
4
Aðrar sonur (watt/mm)
2300/3200W/210mm
Almenn nágreining
Ísetingarvídd (cm)
80
Nisju krøv (HxBxD)
5x75x49
Ramma
Facetslebet
Weight (kg)
14
Farve
Sort
Width (cm)
78
Modellýsing
Mobel slag innbygt í komfýr
Induktion
Model name (Brand+Supplier ID)
Electrolux HHB830FHK
Supplier ID (article number)
HHB830FHK
Vørulýsing
Produkttype
Kogeplade
Tryggleiki
Barnatrygdfunkur
Ja
EAN-koda
EAN-koda
7332543442454
Dømingar
0 Døming(ar)