Feilur OK

BOSCH HOB INDUCTION 80CM FULL

BOSCH HOB INDUCTION 80CM FULL
Vørunummar: PIU875K17E

Availability: Á goymslu

Giv din indre kok komplet frihed og fleksibilitet til at tilberede fantastiske retter med denne induktionskogeplade fra Bosch.
  • 80 cm induktionskogeplade
  • Fuldt fleksibelt kogeområde
  • 6,5" TFT-touch-skærm
Lýsing

Smálutir

Bosch ComfortDesign PIU875K17E induktionskogeplade kombinerer smart teknologi med enestående design. Tilsammen skaber dette et miljø, hvor dine gastronomiske evner kan blive udfoldet.

Induktionsmadlavning: Induktionsmadlavning er en moderne madlavningsmetode, der anvender elektrisk induktion istedet for traditionelle varmeelementer. Varmen genereres kun i bunden af gryden, mens overfladen på en induktionskogeplade holder sig kølig og sikker at berøre under madlavningen. Dette reducerer også varmetab og gør madlavningen mere energieffektiv.

ProInduktion: Oplev maksimal frihed med et professionelt niveau med denne induktionskogeplade fra Bosch. Placér dit kogeudstyr hvor som helst på det 2800 cm2 store kogeareal og begynd madlavningen med det samme. Induktionskogepladen vil automatisk identificere størrelsen og placeringen for kogeudstyret.

PowerBooster: På travle hverdage er der ofte begrænset tid til madlavning. Med PowerBooster-funktionen kan du effektivisere kogetiden med op til 50%.

QuickStop: Hvis du må forlade madlavningen i en kort periode, kan du blot trykke på en knap og slukke kogepladen midlertidigt. Når du er tilbage, kan du nemt genoptage madlavningen med samme indstillinger. På denne måde er du sikret mod uheld med overkogning og brændt mad.

6,5" TFT-display: Det store og moderne farvedisplay er brugervenligt og bidrager til et eksklusivt udseende. Navigér nemt igennem indstillingerne og væld dit foretrukne varmeniveau blandt 17 indstillinger.

Børnelås: Sikkerhed kommer først. Derfor er denne induktionskogeplade udstyret med en børnelås, der ved aktivering og forhindre, at dine børn ved et tilfælde tænder kogepladen eller skifter indstillinger.

Nem rengøring: Hold dit madlavningsområde rent i alle trin af madlavningsprocessen og eliminér alt spild med det samme. Du kan nemt tørre overfladen ren, når gryden er flyttet.

Kogeudstyr: Madlavning med induktion kræver, at dine gryder og kasseroller har en bund, der er fremstillet af ferromagnetisk metal, som for eksempel rustfrit stål. Du kan nemt se, om dit kogeudstyr passer til induktion. Placér blot en almindelig magnet i bunden af kasserollen. Bliver den siddende, passer køkkenredskabet til en induktionskogeplade.
Nágreining

Additional Information

Tøkniskar nágreiningar
Sløknar sjálvvirkandi
Ja
Samlað effekt (watt)
7,200
Komfýrsplátufunkur
Stýriknøttar
Touch
Flexi øki
Ja
Tal av forsterkarum
4
Almenn nágreining
Height (cm) character string
5.9
Ramma
Delvist stål
Weight (kg)
26
Farve
Sort
Width (cm)
81
Modellýsing
Mobel slag innbygt í komfýr
Induktion
Model name (Brand+Supplier ID)
Bosch PIU875K17E
Supplier ID (article number)
PIU875K17E
Vørulýsing
Produkttype
Kogeplade
Funkur
Timari
Ja
Tryggleiki
Barnatrygdfunkur
Ja
EAN-koda
EAN-koda
4242002777405
Dømingar
0 Døming(ar)