Feilur OK

BOSCH OVEN COMBI MICRO STEAM 6

FYRR PRÍSUR 24999
BOSCH OVEN COMBI MICRO STEAM 6
Vørunummar: HNG6764B6

Availability: Á goymslu

Opdag nye spændende opskrifter med denne kombiovn fra Bosch og lav lækre retter hver gang takket være de mange, praktiske funktioner.
  • Ovnvolumen: 67 liter
  • Pyrolyserengøring
  • Mikroovn og dampfunktion
Lýsing

Smálutir

Bosch indbygningsovn HNG6764B6 med smart design i sort. Et moderne apparat med effektiv og innovativ teknologi, som gør selv de mest udfordrende retter til en leg.

Kapacitet: Skal du servere for mange mennesker? Udnyt denne ovns store kapacitet til at tilberede flere retter på samme tid. På denne måde kan du sikre, at alt bliver klar til tiden.

Funktioner: Vælg mellem hele 14 ovnfunktioner, inklusiv traditionel top- og bundvarme, 4D varmluft, ECO, lav temperatur, varmluft grill, pizzafunktion samt hold-varm. LED-lyset giver et godt overblik i ovnen.

4D varmluft: Den varme luftcirkulation i ovnen resulterer i jævnt tilberedt og smagfuldt kød, lækre kager og meget mere. Accelerationseffekten gør madlavningen hurtigere. Perfekt til en travl livsstil.

Dampmadlavning: Dampmadlavning forbedrer dine muligheder for at få smagfulde og sunde retter. Dampkogt kød og grøntsager vil blive fulde af smag og næringsstoffer. Brug damp sammen med varmluft for at få retter, der er varmet jævnt og saftige indeni, men sprøde udenpå.

Mikroovn: Anvend mikroovnsfunktionen i kombination med varmluft og bliv færdig med madlavningen på blot halvdelen af tiden. Dette er en perfekt løsning til sen aftensmad efter en lang dag. Du kan også anvende mikroovnsfunktionen til at genvarme mad.

Stegetermometer med punktmåling: Det indbygget stegetermometer måler madens kernetemperatur til enhver tid. Det eneste du behøver at gøre er at sætte termometeret i midten af det, som skal steges og vælge ønsket kernetemperatur. Ovnen slukker automatisk, når den indstillede kernetemperatur er nået. Termometeret kan bruges til både kød, fisk og bagning.

HomeConnect: Få fuld kontrol over madlavningen, selv hvis du ikke står i køkkenet eller er derhjemme. Takket være denne trådløse fjernbetjeningsfunktion kan du betjene ovnen via smartphone eller tablet.

Pyrolyserengøring: Ved pyrolyserengøring opvarmes ovnen til 400°C. Alt overskydende fedt og madrester reduceres til aske, som du nemt kan fjerne med en våd klud. Du slipper derfor for at anvende aggressive rengøringsmidler og bruge lang tid på at skrubbe brændte rester.

Sikkerhed: Ovnen har børnelås på døråbningen for at sikre mod uheld. Herudover har døren har 4 glaslag, der sikrer, at døren ikke bliver varm, og derfor trygt kan berøres under madlavningen.

SoftMove: Denne Bosch-ovn har kvalitet i alle detaljer. Den rolige åbning og lukning af ovndøren giver en komfortabel oplevelse med ovnen.
Nágreining

Additional Information

Programm og funkur
Grill
Ja
Auto forrit
Nej
Heit luft
Ja
Tøkniskar nágreiningar
Ovn stødd
Stor >65 ltr.
Samlað effekt (watt)
3,650
Tekur íalt (l)
67
Ovnfunkur
Tiðnifunka
Ja
Gratineringsfunka
Ja
Mikro
Ja
Pizza funka
Ja
Funkunøgd
14
Kjøt hitamátari
Ja
Sjálvreinsandi (slag)
Pyrolyse
Almenn nágreining
Nisju krøv (HxBxD)
59.5x59.5x54.8
Height (cm) character string
59.5
Weight (kg)
50
Farve
Sort
Width (cm)
60
Innandura
Ristir
Flytbar
Teleskop Net
Ja
Tal av bakiskuffum
1
Tal av djúpum skuffum
1
Tal av ljóssløgum
1
Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
Bosch HNG6764B6
Supplier ID (article number)
HNG6764B6
Vørulýsing
Produkttype
Ovn
Funkur
Display
Ja
Tryggleiki
Glasløg
4
Forhiti mitt á hurðini (C)
30
Barnatrygd á hurðini
Ja
Barnatrygdfunkur
Ja
Vaskiforrit
Damp funka
Ja
EAN-koda
EAN-koda
4242002808291
Dømingar
0 Døming(ar)