Feilur OK

Watch 3 Nike+ , 42 Space Grey/

Watch 3 Nike+ , 42 Space Grey/
Vørunummar: APPWMQL42DHA

Availability: Á goymslu

Hold styr på dit helbred og øg din motivation med en fed playliste, mens du dyrker sport. Med det uforlignelige Apple Watch Series 3 Nike+, der har et fantastisk design og slank konstruktion, er dette muligt.
  • 42 mm aluminiumshus i space-grå
  • Nike+ rem, Run Club app
  • GPS, svømmeresistent
Lýsing

Smálutir

Støt dine sportsaktiviteter med en pålidelig tracking takket være det revolutionerende Apple Watch Series 3 Nike+, der har forbedret pulsmåler, integreret smart aktivitetstræner, integreret GPS og meget mere, som alt sammen er kombineret i et smukt, tidløst design. Remmen er i et unikt Nike design, og uret kommer også med Run Club appen, der vil forbedre din løbepræstation.

Design: Med keramisk konstruktion og et minimalistisk design er Apple Watch Nike+ et stilfuldt tilbehør til din træning. Takket være fuldt forseglet interiører kan du svømme med Apple Watch Series 3 Nike+ på i både indendørs, men også i åbne farvande. Uret bruger lydbølger til at holde vandet ude af højtaleren, så interiøret forbliver fri for fugt. Uret bør ikke bruges til dykning eller på vandski eller andre aktiviteter, hvor det risikerer at blive ramt af hårde vandstråler.

Nike+ funktioner: Uret har en unik perforeret elastomer Nike+ rem, der er lettere og sikrer en bedre ventilation for din hud. Du får også et udvalg af særlige Nike+ skærmoverflader, der vil motivere dig til at præstere endnu bedre. Og med Nike+ Run Club appen bliver du del af et verdensomspændende fællesskab af løbere. Dette giver mulighed for at få den størst mulige tilfredshed fra din løbetur, holde kontakten med venner og modtage personlig coaching til at forbedre din fysiske helse.

Betjening: Brugen af uret er meget intuitiv, og navigationen er flydende og hurtigreagerende. Apple Watch Series 3 Nike+ kommer med en særlig font og dobbelt skærmlysstyrke, der gør det mere behageligt at læse tekst på skærmen. Zoom og scroll nemt ved at dreje på Digital Crown – den lille drejeskive på siden af uret. Du kan også trykke på den for øjeblikkeligt at vende tilbage til hjemmeskærmen.

Skærm: En bred skærm lader dig læse beskeder og tjekke dine fremskridt indenfor dine sportsaktiviteter. Vælg en personlig skærmoverflade blandt et stort udvalg af muligheder.

WatchOS 4: Enheden har 70 procent højere ydeevne takket være dual-core processoren. Den garanterer også hurtig Wi-Fi og Bluetooth forbindelser takket være den revolutionerende trådløse W2 chip.

Smart aktivitetstræner: Apple Watch Series 3 Nike+ har en intelligent aktivitetsmåler med nye funktioner til svømmere, et-dagligt-mål funktion og mulighed for deling.

Pulsmåler: En forbedret pulsmåler giver dig information omkring din hvile-, gå- og træningspuls direkte på skærmen. For at forhindre en almen, men ofte ikke diagnosticeret hjertearytmi, indsamler uret data om, og giver dig information om, dit helbred.

Sundhedsapps tilgængelige: Enheden tilbyder en app til daglige vejrtrækningsøvelser, men støtter også sundhedsapps lavet af en tredjepart, der minder dig om at drikke nok vand, stå op efter at have siddet ned i mange timer eller hvornår det er optimalt for dig at gå i seng.

Fantastisk musikoplevelse: Lyt til fantastiske playlister eller lad Siri vælge det bedste nummer til dig via den re-designede Apple Music app, der automatisk laver playlister ud fra dine yndlingssange og lader dig streame op til 40 millioner sange, som kan blive tilgængelige fra dit håndled.
Nágreining

Additional Information

Vørulýsing
Produkttype
Smartwatch
Móttakari (Høvuðseind)
Farve
35091
Sølupakkin inniheldur
Hjartarútmu monitorur
Ja (indbygget)
Sendari (baby-eind)
Weight (g)
32.3
Almenn nágreining
Batteritype
Lithium-ion
Nágreining
GPS
Ja
Vandtæt
Ja
Skíggi
Skermstødd (tummar)
2
Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
Apple Watch Series 3 Nike+
Supplier ID (article number)
MQL42DH/A
Tøkniskar nágreiningar
Kompatibel med (mærke)
Apple
SIM kort lesari
Nej
Myndatól
Videoupptakari
Nej
Dáta
Wi-Fi
Ja
Slag av Bluetooth
Bluetooth 4.2
EAN-koda
EAN-koda
190198510334
Dømingar
0 Døming(ar)