Feilur OK

Versa, Peach / Rose Gold Alumi

Versa, Peach / Rose Gold Alumi
Vørunummar: FB505RGPKEU

Availability: Á goymslu

Fitbit Versa smartwatchet er din fitness-coach, sundhedsekspert og et modeudsagn. Det vandtætte smartwatch sporer tid og søvn, lagrer og afspiller 300+ sange, og holder dig forbundet med omverdenen – og alt det i mere end 4 dage på én opladning.
  • Vejledning i realtid
  • Fortløbende pulsmåling
  • Vandafvisende ned til 50 meter
Lýsing

Smálutir

Fitbit Versa smartwatchet er chikt og fyldt med funktioner. Takket være det slanke design og den lette, anodiserede aluminiumskrop kan du tage uret på, når du vil ud at svømme, men du kan også have det på en aften i byen. Smartwatchet genkender automatisk visse aktiviteter og sporer din søvn, afstand, forbrændte kalorier og mere.

Design: Smartwatchet har et elegant design, der passer både til fitnesscenteret og til en aften i byen. Det er let og har en slank profil med fint afrundede kanter, der ser godt ud selv på mindre håndled.

Touch-skærm: Skab dit eget, unikke og personlige smartwatch og vælg eller udvikl en helt ny urskive i Fitbit-appen. Ud over tid og dato kan du også tjekke alle dine statistikker på den holdbare touch-skærm, der har en lysstyrke på op til 1000 nits, og som er beskyttet af Corning Gorilla Glass 3.

Sundhed og fitness: Vælg mellem 15 forskellige tilstande og hold styr på det hele – omgange, du har løbet, vægge, du har klatret over, kalorier, du har forbrændt, samt mere. Og efter et intensivt træningspas kan du slappe af med guidet vejrtrækning baseret på din puls.

PurePulse: Takket være PurePulse-teknologiens fortløbende pulsmåling får du opdateringer om din puls og dit helbred i realtid, så du nemt kan indstille din fitness-plan.

Søvnmonitorering: Smartwatchet holder øje med din søvnrytme og kommer med forslag til forbedring af din søvnkvalitet.

Sundhedstracking for kvinder: Denne funktion hjælper dig med at lære mere om din krop og med at spore og forudse menstruation og ægløsning. Du har også mulighed for at lagre mønstre i dine cyklusser og for at gemme symptomer, du oplever, så du bedre kan forstå din krop.

Vejledning i realtid: Versa yder vejledning, der kører på skærmen og guider dig igennem den valgte øvelse. Uret lader dig fuldt ud personliggøre din træning, og det husker dine valg og kommer selv med træningsforslag baseret på dine tidligere valg. For at få flere detaljer kan du forbinde din smartphones GPS og se tempo eller afstand i realtid.

Lang batterilevetid: Med mere end 4 dages batterilevetid har Versa dig dækket, uanset hvor din dag tager dig hen.

Vandtæt: Fitbit Versa smartwatchet er designet til at leve op til kravene fra alle, der ønsker at holde sig i form – om det er på land eller i vandet. Uret er vandtæt ned til 50 meter.

Forbliv forbundet: Tjek dine notifikationer, vejret og nyhederne direkte på dit håndled og send hurtige svar. Du kan også lagre og afspille 300+ sange over dine Bluetooth-hovedtelefoner (ikke inkluderet).

Kompatibilitet: Fitbit Versa smartwatchet fungerer med computere og 200+ Android-, iOS- og Windows-enheder via Bluetooth 4.0, så du kan let få forbinde og få et øjeblikkeligt overblik over dine fremskridt.

Andre funktioner:
- 4GB intern lagring
- Wi-Fi-antenne (802.11 b/g/n)
- 3-akset accelerometer, 3-axis gyroskop
- Altimeter, sensor, der opfanger omgivende lys, SpO2-sensor
- Vibrationsmotor

Inkluderet i pakken:
- Klassiske håndledsstropper (både småt og stort)
- Opladerkabel
Nágreining

Additional Information

Vørulýsing
Produkttype
Smartwatch
Móttakari (Høvuðseind)
Farve
35110
Sølupakkin inniheldur
Hjartarútmu monitorur
Ja (indbygget)
Almenn nágreining
Batteritype
Lithium-polymer
Skíggi
Skíggjaslag
LCD
Skermstødd (tummar)
1
Nágreining
GPS
Nej
Vandtæt
Ja
Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
Fitbit Versa
Supplier ID (article number)
FB505RGPK-EU
Dáta
NFC
Ja
Wi-Fi
Nej
Slag av Bluetooth
4.0
Tøkniskar nágreiningar
Kompatibel med (mærke)
Alle mærker/universal
SIM kort lesari
Nej
Myndatól
Videoupptakari
Nej
EAN-koda
EAN-koda
816137029117
Dømingar
0 Døming(ar)