Feilur OK

Garmin Vivoactive smartwatch b

FYRR PRÍSUR 1499
Garmin Vivoactive smartwatch b
Vørunummar: GARVIVOACTBLK

Availability: Á goymslu

Med et Garmin Vivoactive smartwatch er det endnu sjovere at dyrke din favoritsport. Uret har indbyggede apps til bl.a. svømning, løb, golf og cykling. Dette er uret for alle, der elsker sport.
  • Indbyggede sportsfunktioner (apps)
  • Indbygget GPS
  • Bluetooth
Lýsing

Smálutir

Flot smartwatch fra Garmin med indbygget GPS og masser af smarte sportsfunktioner til bl.a. løb, golf, svømning og cykling. Du kan endda være i kontakt med dine venner, mens du dyrker din favoritsport.

Indbyggede apps: Vælg mellem en bred vifte af sportsfunktioner til forskellige aktiviteter som løb, golf, svømning og cykling.

Skærm med høj opløsning: Garmin Vivoactive har en touchskærm, der måler 28,6 mm x 20,7mm. Opløsningen er på 209 x 148 pixels, og du kan nemt aflæse den selv i solskin - perfekt til aktiviteter udendørs.

Kompatibilitet: Dette smartwatch fra Garmin er kompatibelt med iPhone 4 og nyere modeller. Desuden kan uret anvendes med de fleste Bluetooth Smart aktiverede Android-enheder. Garmin Vivoactive synkroniseres, når du er inden for en afstand af 9 meter fra din kompatible smartphone.

Hold kontakten: Du kan nemt holde kontakten med venner, mens du dyrker sport. Du kan besvare indkommende opkald, læse SMS’er og e-mails samt se påmindelser i din kalender. Det er nemt og intuitivt at betjene funktionerne.

Andre funktioner:
- Slankt design
- Vandafvisende smartwatch
- Genopladeligt batteri
Medfølger:
Oplader/data-clip
Manual
Nágreining

Additional Information

Vørulýsing
Produkttype
Smartwatch
Móttakari (Høvuðseind)
Farve
35091
Sølupakkin inniheldur
Hjartarútmu monitorur
Kan købes separat
Sendari (baby-eind)
Weight (g)
38
Almenn nágreining
Batteritype
Lithium-ion
Nágreining
GPS
Ja
Vandtæt
Ja
Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
Garmin GARVIVOACTBLK
Supplier ID (article number)
GARVIVOACTBLK
EAN-koda
EAN-koda
753759128418
Dømingar
0 Døming(ar)